| Spinoasa a întrebat:

Credeti ca o relatie poate tine 3 ani la distanta, vazandu-ne o data la 2-3 saptamani deoarece el e la facultate in alt oras? Ne facem planuri sa ma duc la fac la el dupa ce termin liceul.Sunt clasa a10a el anul intai la fac!

Răspuns Câştigător
| pengu a răspuns:

Buna,
totul depinde numai si numai de voi...
si iti dau un singur exemplu, chiar unul personal. sunt cu pr meu de 2 ani si aproape jumate. ne vedem foarte rar, in vacante (cel mai mult timp fara sa ne vedem a fost de vreo 4 luni jumate), amandoi fiind la facultate in orase diferite cu mai mult de 500 km intre ele. eu una il iubesc si sunt mai mult decat sigura ca si el ma iubeste si daca ar fi sa mai fiu o data la inceput, as face aceeasi alegere, pentru ca nu las distanta sa se puna intre noi doi, dar din experienta mea, nu as recomanda nimanui o astfel de relatie, pentru ca este foarte dureroasa uneori.
cu iubire puteti trece peste multe, dar trebuie sa o ajutati si voi un pic. tongue
ce vreau sa spun cu toate asta este ca, tu si prietenul tau trebuie sa luati decizia asta pentru voi. faceti ce simtiti ca este mai bine, pentru a nu regreta mai tarziu ca v-ati pierdut timpul, ori din contra ca nu v-ati dat sansa de a continua relatia.
take care >big grin

7 răspunsuri:
| SecretWish a răspuns:

Poate tine, daca exista multa dragoste... happy

| Ayna a răspuns:

Eu am avut o asemenea relatie si am fost impreuna 3 ani dupa care din acelasi motiv ne-am despartit.Deoarece ne vedeam rar...

| minimal_6275 a răspuns:

Depinde doar de voi, de cum va comportati, de cate incredere aveti, cat va iubiti, cat va respectati, cum va intelegeti. Sunt multe aspecte care fac ca o relatie sa mearga bine.

| misu a răspuns:

Nu vreau sa te dezamagesc... dar e aproape imposibil

| thereforyou a răspuns:

Eu am avut 2 asemenea relatii. amandoua s-au sfarsit la fel, chiar daca ne vedeam in fiecare weekend. Distanta castiga, degeaba iti faci sperante desarte.

| ProjectJackpot a răspuns:

Exista o posibilitate. Mica, dar exista! Eu as ramane fidel fetei pe care-o iubescwinking Sincer! Acum depinde si de caracterul baiatului tau! Iti pot ura doar : Noroc!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Posibilitatea să se întâmple cum vrei tu, există. Mică, dar există.
Însă, în general, dacă nu dispare distanţa repede, dispare relaţia.
Se poate că doi "iubiţei" să stea la distanţă vreo 3 ani, dar dacă au deja 3 ani "la activ" împreună (şi deci relaţia este deja sudată, se bazează pe ceva).
Ce pot să-ţi zic, mult noroc dar şansele sunt reduse.
Salut.