anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca pe iubitul meu il deranjeaza, si daca da, cam cat, faptul ca la finalul actului ...intim se termina afara, chiar daca are protectie?
Am patit ca s-a rupt tocmai cand s-a terminat inauntru si de atunci evitam astfel de situatii, dar ma ingrijorez...

Răspuns Câştigător
| MidnightR a răspuns:

Mda,ar trebui sa il ingrijoreze si pe el daca nu vrea sa fie prea curand tatic.
Dar de ce nu discuti cu el? Deja ati intretinut relatii sexuale deci nu cred ca rusinea isi mai are loc in cazul de fata.Nu vad de ce l-ar deranja. Vorbeste cu el sincer si iti va spune.

| anonim_4396 explică (pentru MidnightR):

Am vorbit si zicea ca nu, dar ma tot gandesc, pe baieti, in general, cam in ce masura ii deranjeaza acest lucru?

7 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Pai pune-te putin in locul lui si-ai sa intelegi. Incearca sa-ti imaginezi ca exact in momentul in care-ti vine sa ai orgasm, esti nevoita sa intrerupi actul sexual. E neplacut, desigur. Dar... daca nu vrei copii, nu prea ai incotro. Daca ati avut experiente neplacute cu prezervativul, poate ca n-ar strica sa-ti pui sterilet. Steriletul e foarte eficient, doar ca trebuie sa ti-l monteze un medic bun. Daca te duci la vreunul lipsit de experienta, e posibil sa nu ti-l puna bine si sa te trezesti c-ai ramas gravida. De anticonceptionale, nu stiu ce sa spun... Trebuie sa ai in vedere faptul ca nu reprezinta decat o solutie temporara, fiindca nu pot fi luate decat pe o perioada limitata de timp (cativa ani). In afara de asta, e posibil sa-ti afecteze sanatatea.

| Danysan a răspuns:

Barbatii adora sa isi deam Drumu in Interior, pot spune ca este Incredibil se Placut.mai ales daca o faci fara Protectie dar sunt riscurii foarte mari daca faci asta.Ce sa spun in cazul tau e ca ar fi Indicat sa il Intrebi dar cred ca nu il deranjeaza si daca s-a Speriat atunci e Posibil sa nu mai aiba chef sa Ejaculeze in tine nici cu Protectie.Asa ca stai Linsitita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai era o fata pe-aici zilele trecute care zicea ca iubitul ei a terminat la intrare.Acum tu ne spui ca al tau termina afara...
Lamuriti-ma si pe mine, voi ce aveti de gand? Mai e putin si ajungem sa ne trimiteti prin vecini sa terminam!
Va rog frumos...

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dar acest lucru, pe baieti, in ce masura ii deranjeaza?

| Love4Music a răspuns:

Nu cred, probabil v-a intelege
Vorbeste cu el.

| baiatuldinbrasov112 a răspuns:

NU, atata timp cat te are, nu big grin