| devil2279 a întrebat:

Credeti ca poate dura toata viata o relatie din adolescenta? De obicei, eu mereu spuneam ca nu dureaza niciodata, dar acum ca m-a lovit sageata lui cupidon laughing sper ca relatia mea sa tine toata viata. Sa va spun, sunt cu o fata de 3 luni, noi inainte de asta eram si cei mai buni prieteni deci eram atasati unul de celalalt pana cand ne-am dat seama ca ne iubim. Ne cunoastem foarte bine, si defecte, tot, si vorbim deschis despre orice. Amandoi ne dorim sa ramanem toata viata, ea chiar a spus odata "abia astept sa ma marit cu tine". Mie mi-e frica sa nu ne separe caile vietii, suntem clasa a 12a, si dupa ce terminam eu voi pleca...la o facultate iar ea la alta..credeti ca vom trece peste? Adica nu ma va insela si nu ii vor disparea sentimentele?

11 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Nu are nimeni de unde sa stie daca veti ramane impreuna, in general cuplurile se despart la facultate, distanta ii desparte. Intr-o relatie la distanta toti cei 4 sunt fericiti.
nu ar trebui sa te gandesti la viitor, bucura-te de clipa.
sunt in aceiasi clasa ca si tine, doar ca eu sunt cu iubitul meu de 2 ani si chiar suntem mandri ca am rezistat atat, daca o fi sa ramanem si la maturitate impreuna, va fi bine, daca nu, anii acestia au fost frumosi si ne vedem de viata in continuare.
asa ar trebui sa gandesti si tu

| RAY a răspuns:

Devil ce sunt alea 3 luni pe langa o viata, la inceput cu ochii deschisi stiu senzatia sa te auzim dupa 3 ani, distanta e grea daca va iubiti cu adevarat veti trece peste, cine stie poate tu o vei insela, eu personal dau o posibilitate de 10% ca peste 2 ani vei mai fi cu ea e o ipoteza doar

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Necunoscute sunt caile domnului dara-mi-te ale omului.

| neutrino a răspuns:

Speranta moare ultima. De visat avem dreptul, dar parca nici chiar asa, si toate acestea dupa 3 luni. Poate ca este timpul sa o ceri de nevasta.

| LoveSleep a răspuns:

Nimeni nu-ți poate garanta că relația voastră va dura. Nu-ți mai bate capul, acum, contează prezentul.

| SkyPilot a răspuns:

Aveti sanse destul de mari. Dar fa-ti partea ta. Nici tu nu o inseli pe ea. Va purtati frumos unul cu altul si aveti intelegere fata de celalalt. Spune-i adesea ce simti pentru ea si prin cuvinte si prin fapte. Fii langa ea de cate ori are nevoie.

| Lawliet14 a răspuns:

Daca e prima dragoste, poate fi si ultima. Deci DA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm, nu stiu ce sa zic... facultate, persoane noi, băieți așa numiți "vrăjitori".

Dacă ea într adevăr te iubește, vrea sa fie cu tine pentru totdeana si aveti ocazia sa va vedeți o data la o luna doua, nu vad de ce nu.

Chiar nu aveți posibilitatea ca facuktatile sa fie in același oraș sau?

| PrettyLiar94 a răspuns:

Nu se stie niciodata ce iti rezerva viata..Nimic nu e sigur, nici macar casatoria.
Probabil acum sunteti entuziasmati de noua relatie, dar pe parcurs vor mai disparea sentimentele.
Nu vreau sa te descurajez, poate totusi va tine toata viata :*

| ViseCiufulite90 a răspuns:

Hey buna
daca zici ca va iubiti foarte tare si pe langa asta sunteti si cei mai buni prieteni poti sta linistit ca aceste sentimente nu vor disparea niciodata si daca voi sunteti siguri de relatia pe care o aveti si sunteti siguri si de sentimentele pe care le aveti unul pentru celalalt relatia voastra va tine toata viata.
eu am o relatie cu iubitul meu de 3 ani, si noi la fel ca voi suntem cei mai buni prieteni
el e plecat din tara la facultate si eu am ramas in tara insa cu toate astea ne iubim la fel de mult si pe langa asta suntem si logoditi.
nu trebuie sa lasati distanta sa va indeparteze unul de celalalt ci din contra sa va apropie si mai mult si sa aveti incredere unul in celalalt.
asta e baza sa aveti increder unul in celalalt si restul va fi bine