Sigur ca da. Prietenia intre 2 persoane nu depinde de sexul acestora, si plus daca ai un prieten baiat, se poate sa se indragosteasca de tine, si asta ar fi fain, pentru ca i fain sa fii impreuna cu prietenul tau cel mai bun, nu trebuie sa te aranjezi mereu, pentru ca el oricum te stie cu bune si cu rele. Deci e minunat ca o fata si un baiat sa fie prieteni. Funda?
Nu trebuie sa te aranjezi? mi-e mila de prietenul tau ca are de-a face cu o jegoasa neingrijita...
Binenteles ca se poate, si spun asta din proprie experienta.Eu cel mai bun prieten care l-am avut a fost un baiat.Ma intelegeam cel mai bine cu el.Imi era ca un frate, stia sa ma asculte, era tot timpul langa mine, pacat ca Dumnezeu l-a luat prea repede de langa mine ...Se poate lega o prietenie, atat timp cat unul dintre cei doi nu au sentimente fata de celalalt. Oricum sa ai un baiat ca si prieten este frumos.Va stii mereu sa te asculte, si sa nu te ranesca
Pentru mine ca baiat nu prea exista, dar am o colega de clasa cu care ma inteleg destul de bine in conditiile in care eu sunt cu cineva si am acceptat-o ca pe o prietena, vorbesc multe chestii cu ea si ma simt bine, dar pentru mine poate fi si mai mult daca raman singur, nu stiu daca aceleasi intentii are si ea. Pentru tine poate exista doar o relatie de prietenie? Am nevoie de raspunsul unei fete sau chiar al mai multor fete
Doar prietenie nu cred ca se poate la nesfarsitce.La un moment dat, cel putin unul dintre ei va incepe sa simta ceva pentru celalalt
Nu pentru ca se va ajunge odata sa doarma impreuna si se vor aprinde scantei
De la o anumita varsta nu mai cred in astfel de prietenii. Doar daca sunt la grup, daca ma intelegi ce vreau sa spun. Sau colegi de munca ca n-ai ce face.
Da poate exista, din propria experienta stiu, am un prieten cu care comunic despre orice ne vedem in fiecare zi la liceu ne vedem si in weekend, dar suntem simpli prieteni