Eu nu prea cred ca poate exista o prietenie intre un baiat si o fata mai mult cred ca este o atractie fizica
Pai inainte de relatiile fizice, nu e cunoasterea reciproca sufleteasca, care, in crescendo, si cu aprecierea pozitiva reciproca, se ajunge si la relatii fizice! Sau?!
Da, chiar cunosc un astfel de caz...sa stii ca nu neaparat... dar totusi, e posibil
La o mare dezamagire.In general cand una din cele 2 persoane pune mai mult suflet in relatia de prietenie...se ajunge la gelozii care duc la alterarea relatiei de prieteni.
Eu sunt constienta de faptul ca cel mai bun prieten al meu ma doreste. dar stiu la ce distanta sa-l tin astfel incat sa nici nu-si faca iluzii.
O astfel de camaraderie poate rezista numai daca cei doi au fiecare iubit/iubita. Mira
Exista, mai rar, dar exista. Am fost foarte bun prieten cu o colega de liceu, cel putin la inceput nu eram implicati in relatii serioase niciunul, totusi am ramas la stadiul de amici foarte buni mai multi ani, inclusiv dupa ce ne-am casatorit fiecare.
Tot prin adolescenta am avut doua prietene foarte bune, cu una m-am casatorit ulterior, cu cealalta suntem si acum prieteni de familie.
Sincer, eu nu cred ca poate exista o relatie de prietenie intre un baiat si o fata... ti-o spun din proprie experienta.la incep[utul anului acesta scolar mi-am facut un prieten(amic), adica asa il consideram la inceput, si dupa cateva luni am sfarsit a fi impreuna.am ajuns sa ma despart de actualul meu iubit de pe atunci pentru a fi cu el.la incepultul relatie de amitie dintre mine j el nici nu-mi imaginam k o sa fiu q el. dar pana la urma s-a intamplat... daca se va ajunge la relatii intime asta nu stiu, depinde de la persoana la persoana,. la mine nu s-a ajuns, deoarece nu sunt pregatita sa fac pasul asta. oricum m-am despartit de el de curand.in fine...deci in mod cert nu pot exista relatii de amicitie intre un baiat si o fata... pup
O prietenie foarte strinsa nu prea cred, deoarece intr-un final unul din ei ajunge sa se indragosteasca si vrea mult mai mult decit o simpla prietenie!
Buna! Eu cred cu tarie ca cea mai trainica relatie de prietenie este aceea dintre doua pers de sex opus.
Eu.de exemplu inca din gimnaziu sunt prietena foarte buna cu doi baieti...este adevarat ca ei au mai incercat de-a lungul anilor si altceva mai mult decat o simpla prietenie, dar eu am stiut sa-i tin la distanta si sa le spun ca-mi sunt prea buni prieteni pentru. a-mi putea fi iubiti
Credeti-ma ca am avut si prietene foarte apropiate dar niciodata nu au fost atat de saritoare, apropiate...gata oricand sa-mi dea un sfat sau sa-mi fie alaturi in momentele dificile cum mi-au fost acesti doi baieti pe care-i consider ca pe niste frati...de atunci au trecut multi, multi ani si fiecare dintre noi trei ne-am casatorit, avem copii... dar si acum suntem extrem de apropiati, chiar daca la inceput sotul meu si sotiile lor au fost cam sceptici in privinta prieteniei noastre atat de stranse...pana la urma s-au convins ca nu este nimic necurat in prietenia noastra, iar acum suntem toti sase o mare familie(intre timp ne-am inrudit...nasi... fini).
Cheia unei astfel de prietenii eu cred ca sunt pasiunile comune, sprijinul la greu, comunicarea si fiecare dintre cei doi implicati in aceasta pritenie sa-si doreasca acelasi lucru...nu unul sa-l vada pe cel de langa el prieten, iar celalalt sa nu stie cum sa faca sa-l vada in pat.
Eu cred ca exista, de ex cel mai bun prieten al meu e baiat si intre noi nu a existat niciodata nimic si nu cred ca va exista. Dupa 15 ani il cunosc destul de bine ca sa imi dau seama ce simte, are o fata foarte expresiva si sunt 100% ca nu ma place mai mult decat pe o amica