Depinde.poti sa ai o poveste ca a lui Delisa dar cel mai posibil e sa nu existe deoarece la 13 ani esti f nehotarat ba iti place de una ba iti place de alta si tot asa pana cand te maturizezi si iti dai seama ce inseamna dragostea cu adevarat
Ce le mai infloriti pentru o amarata de funda.
draguta, nu conteaza ce credem noi, conteaza doar ce simti tu!
oricum la varsta asta nu se poate spune ca iubesti pe cineva, sunt copilarii, nu sunteti destul de maturi si responsabili.
mai asteapta, ai destul timp, toata viata inainte pentru o relatie.
Da exista crede-ma si eu am avut 13 ani cand m-am indragostit si a fost cam greu pentru ca el avea 17 ani dar am reusit si inca mai sunt cu el si avem impreuna 7 luni imd si ma iubeste ff mult si eu la fel si ne dorim sa fim impreuna incontinuare
Eu zic ca DA din propria experienta! Adica m-am indragostyt de prietenul meu la 13 ani si m-am combinat cu el doar pentru simplu fapt ca il placeam nu m-am gandit niciodata ca voi fi asa mult timp impreuna cu el sau ca o sa fie ceva atat de serios intre noi! De la 13 ani suntem si acum impreuna si am 17 ani jumatate! Si in curand o sa avem si un bebe! La varsta aia nu stiam de nimic nici cei cu viata mea! Impreuna am trecut prin multe si bune si rele! Poti sa iti gasesty dragostea adevarata si la 12 ani si la 30 de ani! Succes! :*
De ce nu? Dar asta se intampla foarte rar. De obicei e prima iubire, nu iubirea adevarata. La 13 ani iubirea e mai mult o curiozitate.
Tu stii ce simti. Poate chiar este o iubire adevarata. Si totusi, daca nu e reciproca, degeaba. Degeaba iubeste numai o persoana.
Exista si la fel ca delisa aveam 13 ani cand m-am indragostit de el si si acum suntem impreuna avem un bebe de 1 luna si o sa avem si nunta in vara eu am 19 ani acum... iubirea nu are varsta dar trebuie sa ai grija sa nu fie o atractie pentru ca e total diferit...incerca intai sa vezi ce simti cu adevarat si daca inima si mintea spun acelesi lucru 100% e iubire
Da, se poate...dar ai grijaa sa nu fie doar o pasiune pentru cineva...
A iubi este una din legile vietii. Este una din sublimele actiuni pe care o poate realiza o fiinta umana. Iubirea poate sa insoteasca toate celelalte actiuni, activitati ale noastre. Daca invatam cu pasiune, vom invata si vom intelege mult mai usor. Daca ascultam cu iubire, vom auzi mai multe si mult mai bine. Daca vorbim cu dragoste, cuvintele noastre vor capata o forta neinchipuit de mare. Daca vom adormi cu dragostea in suflet, somnul nostru va fi odihnitor si profund.
A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire.
Iubirea nu se daruie decat pe sine si nu ia energia sa atotputernica, divina si misterioasa decat de la sine. Iubirea nu stapaneste si nu vrea sa fie stapanita de cel sau cea caruia i se daruie; Fiindca iubirii adevarate ii este de-ajunsa iubirea infinita, sublima si transfiguratoare.
Fundita
Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii întreabă: