| Swallow a întrebat:

Credeti ca poate sa se intimple vreodata asa cum in filmul "A walk to remember" ~ o iubire de neutiat? broken heart

Sunt intr-o situatie la fel, si nu stiu daca am sansa crying

Răspuns Câştigător
| nimicaici a răspuns:

Pai uite, un raspuns pe care mereu cand sunt suparata ma gandesc la el.
Fiecare om are jumatatea lui undeva in lume. Pana ne vom gasi jumatatea TOTI vom avea parte de multe despartiri si suferinte in dragoste, dar gandeste.te ca va veni clipa cand totul vor fi doar amintiri pentru care candva nu puteai dormi noaptea si plangeai.gandeste-te ca baiatul ala va fi idealul sufletului tau. Poate tu acum zici " nu cred ca va fi chiar asa de BUN ca asta " dar crede-ma, jumatatea fiecarui om e jumatatea, JUMATATEA sufltul pereche.
Nu stiu cat de clara am fost.dar deocamdata acele amintiri pe care le voi avea in viitor le traiesc acum big grin
Sper ca ai inteles cevabatting eyelashes

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In viata intampini multe obstacole dar chestia cu persoana potrivita se uita odata si alta ii ocupa locul.

| nimicaici a răspuns:

Stiu cum e!
Il iubesc de 4 luni!
Stiu ca e putin dar nu pot sa il uit.nu pot nu pot nu pot si.sad
Nu stiu sa speram ca va vnei clipa cand ne vom da seama ca acel baiat nu merita iubit.dar deocamdata pentru noi, nu este posibil.

| Swallow explică (pentru nimicaici):

Toti merita sa fie iubiti, insa de ce unii sufera?! Iata o intrebare fara raspuns broken heart

| Swallow explică (pentru nimicaici):

Mdaa`,la mine de`ar fi amintiri broken heart la mine e imaginatie si 5 ani de iubire neimpartasita.De ce oare ca sa simtim buzele celui pe carel iubeste trebuie atita sa plingi si sa suferi?! De ce trebuie atita suferinta daca tu pur si simplu~ IUBESTI?! broken heart

| nimicaici a răspuns (pentru Swallow):

Pai uite, un raspuns pe care mereu cand sunt suparata ma gandesc la el.
Fiecare om are jumatatea lui undeva in lume. Pana ne vom gasi jumatatea TOTI vom avea parte de multe despartiri si suferinte in dragoste, dar gandeste.te ca va veni clipa cand totul vor fi doar amintiri pentru care candva nu puteai dormi noaptea si plangeai.gandeste-te ca baiatul ala va fi idealul sufletului tau. Poate tu acum zici " nu cred ca va fi chiar asa de BUN ca asta " dar crede-ma, jumatatea fiecarui om e jumatatea, JUMATATEA sufltul pereche.
Nu stiu cat de clara am fost.dar deocamdata acele amintiri pe care le voi avea in viitor le traiesc acum big grin
Sper ca ai inteles cevabatting eyelashes