Cu siguranta...de exemplu...eram cu un tip de vreo 2 luni...era totul f ok, adoram sa stau cu el... iar apoi am trecut eu printr-o perioada mai proasta... aveam dureri f mari de stomac si din cauza asta eram f stresata, nu aveam chef de nimeni si nimic... iar lucrul asta ne-a impiedicat sa ne vedem... el vazand ca eu sunt rece mi-a zis ca nu ma mai streseaza(pentru ca nu ma mai intalneam cu el pentru ca durerile erau constante) si asa... el a asteptat sa il caut eu si eu cam la fel...si s-a terminat.
Da iti poate afecta, dar conteaza foarte mult la cat poti rezista. rabdare multa. iar daca intr-adevar tii la persoana iubita si o iubesti comportate ca si cum nimic nu te-ar deranja. sa stii ca nu trebuie sa disperi daca doua trei zile esti cu moralul la pamant. traieste-ti clipa seara de seara si incepe o alta zi cu gandul ca intr-o zi o sa fii mai sus decat azi. nu cred ca daca nu ai bani sa platesti chiria trebuie sa dai deoparte si ultima firmitura care ti-a ramas.(relatia de cuplu)eu am avut zile din astea dar niciodata nu am lasat ca aceste lucruri sa ma darame incat sa nu mai pot avea nici macar vointa de a sta cu partenerul. asa ca doar daca vrei se poate raci o relatie, fiind stresat. daca toti care au datorii ar rupe relatia cu partenerul din cauza stresului, ce sa-r intampla in romania? sa-r omora unul pe altu. mai gandeste-te inainte de a te raci! viata e frumoasa. .
Uneori da... e trist sa gindesc la asta dar da... ei devin mai preokupati cu alte intrebari si situatii dar timp pentru crearea relatiilor puternice nu ramine
Da, normal ca da, cand stii ca n-ai bani sa platesti chiria sau mai rau sa iei mancare la copii, nu-i asa ca nu-ti mai arde de iubit? azi asa \maine asa si se raceste, posibli sa si inghete.