| May5 a întrebat:

Credeti ca puteti fi indragostiti de 2 persoane in acelasi timp? Pentru ca eu am o dilema...imi place de doi tipi. Unul e blond,rarait si are ochii albastri, dar e mai mare cu cativa ani decat mine.Altul e saten cu ochi caprui, mai mare decat mine cu 2 ani.Ambii sunt foarte glumeti, niste tipi de gasca.Nu stiu daca sunt sau nu indragostita de vreunul dintre ei...

Răspuns Câştigător
| Elle1470 a răspuns:

Eu de obicei cand ma indragostesc, am un gol in stomac, zambesc atunci cand ma gandesc la acea persoana, ma emotionez numai cand vine vorba de el si daca vorbeste cu mine cu greu il pot privi in ochi, asta fiind un semn de slabiciune. Dupa parerea mea; ceea ce simti tu pentru tipii astia e doar la nivel de atractie fizica. Pentru ca in general daca iubesti pe cineva, aspectul nu mai conteaza. Insa se mai zice ca daca simti ceva pentru 2 persoane in acelasi timp, alege-o pe a doua, deoarece daca ai fi iubit-o cu adevarat pe prima, nu te-ai mai fi indragostit de a doua. ^^

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca pe unul il iubesti si pentru celalalt ai facut o pasiune asa mare ca esti derutata si ai impresia ca esti indragostita de amandoi

| RAY a răspuns:

Fa sex cu amandoii

| FreakzEmil a răspuns (pentru RAY):

Ce copil straight face! Ba' tu gandesti inainte sa scrii? straight face

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am fost în cazul ăsta, dar...
eu te sfătuiesc să 'rupi' o perioadă scurtă de timp legăturile cu ei şi presupun că, astfel, îţi vei da seama cine îţi lipseşte mai mult.

Succes!

| Cleopa a răspuns:

Te atrage frumusetes lor si atat...nu cred ca esti indragostita...

| DoKyRo a răspuns:

Daca iubesti 2 persoane dintr'o data. alege-o pe a doua pentru ca daca o iubeai pe prima nu exista a doua!happy