Jur ca daca n-as depinde de parinti si mi-ai da adresa tar*elor le-as taia sfarcurile si le-as ineca cu acid.
Ce copii să faci tu bă puţă şchioapă? Gata, ai rămas impotent. Nu mai poţi face nimic. Viaţa ta nu mai are rost. Ai şi tu 15 ani şi vrei să faci copii? Ce frumos. Ce interesant.
Am 17. So da vreau.si daca raman impotent viata nu mai are rost. Nu sti cat o iubesc eu pe iu ita mea. Si chiar ca esti vaca. Dar vaca nu vacuta ca e putin zis. Puta schioapa ii zici lu iubitatu nu mie mie inteles?
Iubit? N-am iubit. Mă doare undeva pe mine că o iubeşti. Cred că e doar o târfă cu colanţii rupţi între craci. Hai valea mă nulitate de om.
Sa iti iau neamu in ***. daca mai vorbesti urat de iubita mea sau de mine iti crap capul
In *** sa stii la ce ma refeream ca cenzureaza astia repede
Baaaiii frate.o sa mori fara urmasi.ce ghinion pi capul tau.da iubita ta nu stie sa trateze de impotenta? ca doar e femeie?
Impotenta nu se ppate trata. Doar daca ai noroc printr-o operati care costa mai mult decat o casa. Vin dintr-o famili bogata dar pana strangem fac d.r.e.q d21 de ani. Si oricum sunt sanse 3% sa pot sa fac copii.
Mai loverboy? du-te ma in puii mei, ca nu ai nimic.te doare oleaca si trece.dar cu gheata si cateva mangaieri, din partea dansei se va rezolva.trebuia sa sari pe calcaie de cateva ori. daca e o problema foarte grava de ordin medical trebuie sa mergi la doftor.baga niste gheata acolo si nu o tine mai mult de 5 menunte.
fii pe pace ca nu ai nimic.si daca tot santem aici stii care culmea durerii si ghinionului? sa-ti creasca un testicul in talpa.bafta si sa va iubiti, iar copii cati veti voi.
Desti tu mai destept ca un doctor?!?! Aia atunci a dat cat putea. Am si pland dar aveam 14 ani si totusi vreo 4 e mult alti plang de la unu sau 2 la 14 ani. Aia mereu cand dadea dadea sa plangi nu se oprea pana nu plangeai daca ma mai abtineam ma omora proasta sau ma lasa impotent.
Du-te ma frate de aici ca e imposibil sa ramai impotent de la asa ceva ) La mine cand jucam fotbal (tot asa-eram mic) a intrat unu cu talpa sa-mi ia mingea din fata(mingea era la nivelul abdomenului) si m-a nimerit in aceeasi zona mai avea si crampoane de fier. Uite ca n-am patit nimic zau asa... desi am cam stat la pamant nu stiu cate minute si m-a durut toata ziua.
Frate cheatia e ca asa a zis promul doctor ca se poate intampla(acumacred ca era cu diploma de pe'net la 15 lei) ca am fost dimineata'la alt doctor si zis ca n-am nimic cslava domnului. Imi pare bine ca nu am patit nimic. Dar cu inima stau rau ca tot nu ia trecut iubitei ca a vazut sarutul.
Mai ceva ca in telenovele. Meanjeaza si tu locul si fa o baie cu apa calduta. Apropo sunt foarte mici sansele sa ramai impotent de la lovituri in testicole, sange va iriga penisul si daca primesti loviturile si daca nu.Keep Safe.
Esti tu mai cunoscator ca un doctor specializat?!?!
Viata unora e aurita. A altora ca in iad
Testiculele fac sperma si daca ele sunt afecte rau nu o mai pot produce.
Esti si foarte pesimist. Nu pot spune ca sunt mai ghinionista decat tine, dar ..eu zic sa consulti un doctor daca te doare asa tare.
Misto imaginatie, data viitoare zi si u ceva adevarat nu cred ca s-a intamplat asa ceva...
Pai daca viata ta e numai lapte si miere tie greu sa crezi ca a altora e ca in iad.
Omule hoo gta nu mai accentua pe povestea asta poate na 50% e adevarat, viata mea nu e numai lapte si miere am si urcasuri si coborasuri trebuie sa accepti aceasta e viata intr-o zi o sa regreti ca nu ti-ai trait-o la maxim...
G SuzeG-ul e o eroare.
100% e real.
Amuzantă poveste.
Eh, nu am ce să îţi spun. Fii şi tu mai atent. Când vezi că vrea să-ţi dea unde doare, fereşte-te. )
Cand a dat iubita nu ma asteptam si cand a dat aia nu prea mai aveam forta in picioarecat sa sar inapoi.
Moamamamamamam ce super intrebare.atat iti zic impotent nu ramai la 14 ani, ai fost "fraier" de te a lovit aia.si 4 suturi eu de la primul sut ii dadeam o palma de se lipea de perete-.- acu serios.inteleg faza cu iubita ta, aici este o problema dar nu esti ghinionist adica toti baietii au primit cel putin una acolo zic eu. eu zic sa faci cum zice unul dintre cei de mai jos.o baie fierbinte+12 ore de somn ar trebui sa te linisteasca apoi faci copii record
Daca mai stateai pe picioare ii dadeai o'palamasi nu am zis dar am bagat-o in spital dupa ce am iesit eu.
Da, lol. Ai o imaginatie destul de bogata, tu nici anii pe care îi spui in poveste nu-i ai. Deci imagineaza-ti altceva, dar sa fie mai inventiv!
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: