Nu cred in asta, va pati rau cel care face din cauza ca el isi atrage problemele in viata nu ca roata se intoarce
Bună!
Da, eu cred că "roata se întoarce" la un moment dat şi nimeni nu rămâne nepedepsit. Totul se plăteşte, dacă pentru fericirea ta au vărsat alții lacrimi. Bunătatea se răsplăteşte cu bunătate, iar răutatea cu răutate. Mai devreme sau mai târziu, Dumnezeu le dă o lecție celor care au provocat suferință altora. Nu degeaba se zice că cea mai mare virtute a omului este răbdarea. Trebuie să ai răbdare, că toate se rezolvă cu timpul.
O zi frumoasă!
Ce importanta are? Decat sa iti plangi singur de mila, mai bine te ridici ca un barbat si iti refaci viata. Persoana respectiva a plecat pentru ca nu mai are sentimente pentru tine. Poate i-ai facut ceva rau, poate ca pur si simplu nu esti ce si-a dorit. Nu-I purta pica, asta e viata. Lasa trecutul in urma ta!
Cred asta.
Cred că cel care rănește într-o bună zi va simți exact la fel.Nu toți oamenii merită să fie iubiți ascultă ce zic eu. Unele persoane n-au parte de iubire pentru că nu caută sau nu luptă iar altele pentru că își aleg greșit partenerul dar și de persoana care alege contează mult.
Când iubești, iubești și punct.
Da. nu. Treaba e asa: Fericirea nu poate sa depinda de alta persoana. E foarte simplu. Daca tu esti nefericit o alta persoana nu o sa iti aduca fericirea. E mai mult de atat.
Da, asa e, oricat de fericit ai fi asta nu trebuie sa se cladeasca pe nefericirea intentionata la adresa altora. nu trebuie sa le faci rau ca sa fii tu fericit ca nu scapi, intr-o zi vei fi tu in locul lor. take it easy!
Ce-a gresit? Ca s-a despartit si ca e in alta relatie?
Trebuia sa stea cu tine toata viata sau pana te desparteai tu? Sau sa astepte sa ai tu o noua relatie si abia dupa sa aiba el?
In loc sa te intrebi daca o sa moara capra vecinului mai bine ti-ai vedea de viata.
Se intoarce!
Fericirea ta= nefericirea altuia.
Nefericirea ta=fericirea altuia
De fiecare data roata se intoarce, de asta poti fi sigur. Tot ce facem, bine sau rau la un moment dat vine si rasplata.
amyleemuffly03 întreabă:
Delia228 întreabă:
IO.oanaa <3 întreabă: