Se spune ca atunci cand iubesti cu adevarat pe cineva simti ca sunteti singurii oameni de pe pamant si atunci normal ca nu tii cont daca te vede cineva sau nu. Eu daca as fi impreuna cu fata pe care o iubesc as saruta-o oriunde si oricand, nu m-ar interesa daca am fi in mijlocul unui stadion de fotbal arhiplin sau am fi in desert pustiu :X.
Buna,da e o chestie intima dar oricum nu prea se tine cont de acest aspect si cam toate cuplurile in ziua de azi isi manifesta afectiunea in public.Nu mi se pare ceva iesit din comun, atat timp cat nu exagereaza, adica eu sa stau de vorba cu 2 indragostiti si sa se sarute si sa se pipaie, mi s-ar parea aiurea si m-as simti in plus.
Nu cred că sărutul este intim dar depinde și de cuplu. Dacă de exemplu fata este timidă băiatul poate s-o sărute într-un loc unde nu este așa de multă aglomerație dar dacă amândoi nu sunt rusinosi și nu au timiditate în ei, pot s-o facă în văzul lumii (dacă vor, nu este obligatoriu)
Da,eu consider ca este ceva intim.
Orice expunere in public mi se pare un gest de prost gust.
Depinde de sarut. Un pupic sau un sarut scurt in public nu strica niciodata, sau cel putin nu mi se pare ceva deranjator. In schimb sarutul pasional, intens, de lunga durata, cu atingeri si etc. DA este ceva intim si in general te dezgusta sa vezi 2 pe strada/ la restaurant/ la o petrecere etc. ca nu se mai dezlipesc unul de altul. O consider respect de sine. ^^
Mi-ai citit gandurile... exact la fel cred si eu
Sarutul este ceva intim dar asta nu inseamna ca nu poti sa faci asta in public pentru ca nu este un gest de prost gust ci arata faptul cei doi se iubesc.
Pai, e un lucru intim, dar nu mi se pare aiurea sa iti saruti partenerul in public :p, atat timp cat nu ai niciun motiv pentru care sa te feresti.