A intemeia o familie nu este o obligatie picata din cer, intemeiezi o familie pentru ca vrei asta (de ex. pentru ca iubesti pe cineva), faci copii ca vrei sa-i cresti si sa ai mostenitori, etc.
Asa devreme
Pai atunci te gandesti doar
Cool inseamna ca trebuie sa imi aprind lumanarea persoanala la cimitir ca trebuie sa ma insor
Dar si mai tarziu...
Ca proful meu de la curs
Uuu, eşti la facultă?
Exact
Primul an? Şi cum e?
Mda... E greu ce sa zic .
Dar ma descurc. Imi place pe aici.
Hmm.
Ce? Tu pe unde esti?
Clasa a 12-a.
Vai Si la ce te gandesti sa dai? Poate te ajut.
Păi, Limbi Străine, în Cluj sau Bucureşti. Asta e marea mea dramă.
#Ray, scuze de notificări.
Ray e de treaba nu se supara
Hai la Cluj ca e mai aproape.
Clujul e mult, multtt mai departe de casă, dar mi se par oamenii mai faini acolo şi cumva vreau să încerc ceva mai nou şi mai ciudat.
Mda, asa e si aici.
Fara suparare #Ray, dar unii oameni de pe aici sunt ciudati
Şi în ce oraş eşti?
Pai eu sunt din Tg-Jiu. Dar stau in Timisoara acum
Şi îţi place acolo?
Explicati afirmatia Fara suparare #Ray, dar unii oameni de pe aici sunt ciudati
Mda... Am mai multa libertate asa
NU tu Unii parca cand aud ca sunt din Gorj nici nu ma ajuta...
Mai ales taximetristi. Era sa intarzi la un examen din cauza lor.
Vrei nunta din aia mai simpla asa
Aoleuuuu, nuuu. T_T
Ce aiurea pe mine nu ma intereseaza de unde e omul, am un bun prieten din oltenia dar acuma e in england bravo lui, e un baiat ok, nu trebuie sa generalizam am cunoscut arabi smecheri sau unu care mia salvat viata e fiecare e diferit in felul lui si eu chiar cunosc multa lume bogati, saraci etc oamenii simpli dar fericiti alti tristi
Normal! Ca doar nu o sa stai singur pe lume.
Undeva pe la 25-28 ani cam asa. Din perspectiva mea!
Doar dacă vrei să trăiești singur. Cand te simți pregatit mental si financiar sa faci parte dintr-o familie.
Nu,nu cred ca scopul vetii e să îți întemeiezi o familie.Eu cred ca scopul vieții este să fii fericit. Dacă să ai o familie te face fericit,atunci intemeiaza-ti o familie,dacă să stai singur,liniștit, să îți trăiești viata fără griji, să călătorești singur...te face fericit atunci fii singur, dacă o carieră de succes de face fericit fa-ti o carieră bestială, și aș mai putea continuă.
Asa se spune. Dar nu e adevarat. E exact ca si cursul vietii unor porumbei (se imperecheaza, fac oua, clocesc, fac pui, au grija de ei sa creasca). E instinct uman. Dar noi, inloc sa ne folosim de harul gandirii coerente si creierului nostru uimitor traim ca animalele, fara sa observam. Suntem ca niste marionete in societatea asta.
Scopul vietii dupa parerea mea este sa stii cum sa ti-o traiesti si cum sa ti-o faci mai buna(viata) in functie de posibilitati.Fiecare este fericit in pielea lui asa cum doreste si cu familie si fara, depinde de caracter.Trebuie intr-adevar si sa iti intemeiezi o familie asta daca doresti iar varsta nu conteaza neaparat, atunci cand te vei simti pregatit.Bafta!
Viața nu are nevoie de nici un scop, ea e făcută să fie trăită. E drept că uneori îți dorești persoane dragi aproape, iar părinții poate te-au părăsit... Eu zic că e bine să te căsătorești de la 23-24 ani și să-ți faci viața interesantă, poți ușor: diferite metode de sex alături de soție, un anumit mod de a-ți crește copiii, slujbe care te atrag, obiceiuri în familie, ieșitul în oraș. Doar părerea mea. Toate cele bune!
MihaiNicu23 întreabă: