Nu,cred ca multe sunt independente si numai sunt sclavele barbatilor ceea ce e foarte bine, este rolul lor sa faca copii cu cei mai buni barbati
La unii smecheri da, la prosti nu sau timizi deși cred că prost sau timid tot aia e, in ziua de azi nu poți să supraviețuiești daca esti timid nu te baga nici moartea în seama. Băieții răi au abilitatea asta sa le combine din câteva dume.
E ciudat că și eu eram rău, bătăuș dar de cand a apărut anxietatea de la 24 ani 13 jumate de atunci m-am schimbat complet. Deci că să reușești trebuie sa fii rău dar să ai ADN-ul acela nu sa joci un rol că fetele te simt. Oricum noua care suntem timizi nu se vând decât cu bani multi. Le plac cocalarii, la majoritatea femeilor româncelor le plac cocalarii chiar daca ele nu recunosc asta că emana masculinitate și încredere și le poate proteja că de obicei ăștia au multi prieteni șmecheri, bazați. Sunt și cărora le plac bărbații inteligenți și fără să fie cocalari dar trebuie sa ai fler, intuiție sa le simți.
De la 13-14 ani a apărut! Și eu am asasinat lb.romana dar sunt obosit.
Nu, nu se vand usor! Se vand la modul normal. Anormal era pe vremea mea cand trebuia sa astepti 3, 4 sau 6 luni pana sa faci sex cu prietena!