| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a întrebat:

Credeti ca sexul este o dovada de iubire?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, depinde, nu neaparat.De exemplu cand o fata o face din dragoste cu un baiat atunci poti spune ca e o dovada de iubire daca ii se daruieste lui; daca 2 se iubesc si fac dragoste atunci e o dovada de iubire, insa... a face sex nu inseamna a iubi.Multi fac sex doar sa se satisfaca, sa se simta bine, din pura placere. Daca nu exista sentimente atunci nu poate fi vorba de iubire si de nicio dovada de iubire.Sunt o multime de persoane care vor doar o aventura, o distractie si iau sexul ca o joaca, ca o distractie, sa se simta bine si apoi fiecare cu treaba lui.
Cand sunt impplicate sentimente puternice atunci e altceva.
De exemplu i-am daruit virginitatea mea prietenului meu, am facut-o cu el din iubire, asta e o dovada ca il iubesc, pentru.ca a fost primul din viata mea si el a apreciat faptul ca a fost primul si ca am facut-o din dragoste dupa ce a asteptat destul de mult pana sa accept.Depinde cum o iei, sexul poate fi si luat ca un sport facut din placere, dar si dragoste daca exista intre cei 2.

20 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bravo androgin! ai un vot folositor si inteligent de la mine. Bravo!

pa, pa.

| Zenithf a răspuns:

Extraordinar raspuns @Androgin, nota 10!
Sexul este (poate fi) rezultatul iubirii, insa de prea multe ori se trec peste alte lucruri doar de "dragul" sexului.

| Vizitiul a răspuns:

Cred ca mai degraba, abstinenta de la sex este o dovada de iubire. Iubirea se poate intretine si fara placeri trupesti. Cu sexul imi hranesc placerile trupesti. Cu iubirea imi hranesc inima. Nu are nici o legatura sexul cu dragostea. Sexul nu poate fi numit atribut al iubirii, dar in zilele noastre orice e posibil. Cei ce spun ca vor sex pentru a le dovedii ca-i iubesti, sa stii ca nu cauta iubire, cauta doar sex. Sintagma : "fa sex cu mine, asa imi dovedesti ca ma iubesti!" Este o manipulare cruda din partea celui care apeleaza la asa ceva.
Pff, inca visez la dragoste pura, curata, platonica...

| Derye a răspuns:

Sexul NU este o dovada a iubirii, dar este necesar intr'o relatie intre doi oameni maturi (sau sa folosesc sinonimul "adulti"?) care stiu care sunt riscurile, si avantajele si stiu cum sa se protejeze de o sarcina si de eventualele boli.
Desi, sexul nu inseamna iubire, iubirea inseamna sex.
Daca va iubiti, faceti si sex, daca iti cere sex ca pe o dovada de iubire, in secunda 2 ii dai papucii.
Sexul nu se cere, sexul se ofera.

| nobody_9468 a răspuns:

Pe dracu!
Sexul e placere, mare placere. Da, tot raspundeam la intrebarea asta si m-a sunat si...mor de ciuda ca am plecat de la blocsad.

Bafta.

| Luori a răspuns:

Nu. Cred ca sexul este o dovada ca un corp doreste sau are nevoie de anumite placeri. Cand faci sex, deja nu mai gandesti cu cap sau sentimente. Te lasi dus de val, apoi observi "rezultatele ".

Datorita sexului, ciclul vietii continua : te nasti, iti lasi urmasi si mori.

| clauss a răspuns:

Sexul nu, dar dragostea da

| andradat a răspuns:

Nu pot spune ca este o dovada de iubire sau ceva. Alte gesturi sunt dovezi de iubire.
Sexul din partea unei fete care iubeste, cred ca este o dovada, fiindca ea poate ii da virginitatea ei baiatului si ea are incredere in el si asa mai departe. dar parca din partea unui baiat sexul mi se pare un scop. Adica nu neaparat scop da oricat ar iubi el nu ar putea sta intr'o relatie fara sex mai mult de maxim un an jumatate. O fata poate sta, parerea mea.
Deci nu stiu ce sa iti zic m'ai bagat intr'o capcana cu intrebarea asta, e pro si contra raspunsul aicia. laughing Succes pupici

| zeeeeeex a răspuns:

Sexul nu este o dovada de iubire, este o dovada de pasiune, dorinta si nevoia sa ai lasa multe semne pe spate masculului big grin. Dar orice relatie serioasa, de durata si care implica sentimente, care nu a dat nastere unui act sexual, eu o consider problematica, pentru ca un act sexual (repet... in cazul in care sunt sentimente) trebuie multa incredere si dorinta, iar daca nu exista ceva nu merge!

Răspuns utilizator avertizat
| Adyr0 a răspuns:

Sexul este o dovada de atractie fizica si e de scurta durata, dragostea intima este o dovada de iubire si e de lunga durata.

| TPMTotiPentruMine a răspuns:

Tu chiar crezi ca o centurista ii dovedeste lu un sofer cat de mult il iubeste?hee hee

sexul este dovada de iubire cand iubesti pe cinevatongue

Răspuns utilizator avertizat
| jolie a răspuns:

Eu cred ca sexul e dovada de atractie mai mult decat de iubire

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> explică:

Iuliana.nu ma refer din punctul de vedere al uni baiat neaparat.Ci din punctul vostru de vedere.Eu personal cred ca sexul este o dovada de iubire din partea mea.intr'adevar multe persoane fac asta doar din placere. dar eu personal, as face asta doar cu persoana iubitahappy

| » Iµliaña « a răspuns:

Nu!straight face Clar nu... Adica eu nu vad sexu ca pe o dovada a iubirii... Gadeste`te ca daca asta iti cere ca dovada a iubiri e clar ca doar asta vrea de la tine.straight faceIubirea se poade dovedi si alfel happy

| » Iµliaña « a răspuns:

Da nu e o dovada straight face

| ionutz93 a răspuns:

Nu nici ca cum nu poate fi o dovada de iubire

| flafyyAdamLambert a răspuns:

Nu, desi a face dragoste sau sex cu cineva din punct de vedere fizic este acelasi lucru din punct de vedere emotional sunt lucruri foarte diferite, acest lucru nu se poate explica in cuvinte trebuie thu sa simti cand partenerul face sex doar ca sa se simta el bine sau cand se contopeste cu tine si facetti dragsote unde va simtiit bine am2 si sunteti o singura persoana.

| thecrissty a răspuns:

Iti pot spune eu sexul are 2 motive primul motiv este ca acel baiat vrea doar sa profite de tine pentru a se satisface el iar al doilea motiv e ca vrea sa isi imparta toata dragostea cu tine pentru ca te iubeste si vrea sa fie cu tine orice sa-r intampla