| RAY a întrebat:

Credeti ca sexul o nevoie umana trebuie sa presupuna o relatie serioasa si de ce?

Răspuns Câştigător
| AlexanderAdrian a răspuns:

Pui multe intrebari pe aceeasi tema, te invarti in jurul aceleiasi problematici si nu inteleg de ce anume iti faci atatea probleme.

Pentru a interactiona sexual cu un partener nu iti trebuie nici o relatie serioasa. Animalele de ex sunt in marea lor majoritate dovada ca relatiile serioase sunt mai curand un moft, desi exista in lumea animala multe exemple nu doar de atasament in urma impregnarii unei femele ci chiar fidelitate dusa la extrem. Dar sunt cazuri mai rare.

Cred si sunt de fapt convins ca in anumite limite, sexul din placere e o nevoie care poate fi satisfacuta fara a te rusina ca nu vrei sau nu esti intr-o relatie serioasa cu persoana respectiva.

33 răspunsuri:
| BlueViP a răspuns (pentru RAY):

Nu presupune o relatie serioasa, dar presupune riscuri uriase.

| RAY explică (pentru BlueViP):

Totul e un risc in viata, dar daca nimeresti o persoana care sa te faca sa suferi nici aia nu-i bine nu, nu stiu daca ai suferit din iubire dar nu-i fain

| BlueViP a răspuns (pentru RAY):

Am trecut si prin asta... Dar am invatat ca cel mai important este sa mergem inainte u capul sus. Tu acum incerci sa te protejezi de o viitoare suferinta?