Te resping pentru că nu le atragi fizic, nu de altceva. După o prima întâlnire de abia poți să îți conturezi o părere despre persoana respectivă. Nu ajungi să cunoști sufletul unui om într-o viață, d-apoi după un date.
Felicitări pentru sinceritate
Totusi draga, daca nu iti place tipul de ce incerci o evaluare, nu ai nevoie de un date sa vezi daca te excita sau nu.
Nu este neapărat vorba de excitare aici, Sebica. Este vorba de lămurire. Ori e ok, ori nu este. Ai nevoie sa vezi omul în fața sa realizezi daca te atrage sau nu.
Ai o poza stii cum arata, ai vorbit cu el stii cam ce gandeste, deci in acel stadiu ii poti da flit usor, cand se ajunge la intalnire evaluezi cum arata, gandeste si se comporta incipent, daca e ok il accepti, iar in real life e si mai usor, daca ala a venit la tine sa te scoata la ceva, tu accepti pentru ca iti surescita deja o curizitate. Altfel la revedere, deci dupa primul date ramai cu o impresie mai vie, dar din prima abordare citesti au sau ba, cand e intalnire si dupa ii dai flit inseamna ca exista si alte chesti nu doar fizicul.
Pai d aia trebuie lămurire. Și să știi, in poze unii/unele ies mult mai urat decât arata de fapt. Este nevoie sa fii in fata omului, sa vezi, e ceva de capul lui sau nu. Este chimia aia? Te atrage ceva? De aceea.
Pai ray nici nu a mentionat ce inseamna a respinge din prima, prima abordare, sau prima intalnire. Ca la prima abordare, e clar tipul e cretin e out.
Salut,
Nu stiai ca fetelor le place drama,pentru cine crezi ca au fost inventate telenovelele?!
Iar diferente intre un baiat cuminte si un badboy,sau mai bine zis frustrari.
Bine,se intelege gresit termenul de badboy uneori, foarte gresit chiar.
Nu prea se cunoaste sufletul din prima si nici nu e un criteriu de selectie.
Iar fetele care te resping au alt motiv.
Ti-am mai zis eu cum sta treaba cu aspectul fizic.
Daca tot vorbesti de suflet, du-te la o pocaita care zice logic ca sufletul conteaza.
Dar si asa risti sa te insele cu unul care stie sa se comporte cu ea si sa-i starneasca atractie.
Eu zic asa, intre aspect si atitudine trebuie sa fie un echilibru pentru o relatie perfecta.
Poti sa fi frumos si sa fi bleg.
Asa usor usor scade atractia si nu mai e pic de chimie.
Aspect fizic ok+atitudine ok(sa vada ca esti barbat sigur pe tine, carismatic si cu un caracter puternic)=SUCCES.
Sufletul nu prea are ce cauta in ecuatie.
E vrajeala, Ray,, contribuie si sufletul, dar fizicul te atrage prima si prima oara.
Pai daca ati avut deja prima intalnire a vorbit cu tine cred ca poate sa isi dea seama de cata materie cenusie ai in cap sau ce conceptie ai despre viata si daca esti egois, narcisist, misogin sau alte chesti iar daca se intelege bine cu tine si vede ca te comporti si gandesti pe placul ei iti mai da o sansa daca nu nu mai are rost o a doua intalnire
Dupa o prima intalnire o fata poate sa contorizeze un numar de chestii negative si sa traga concluzia ca nu vrea sa le accepte. Valabil si pentru baieti.
Sa vad taman n-au apucat sa te cunoasca. Serios acum in real life cate femei abordat, si cum ai facut-o? O tactica initiala gresita e un turn-off, ti-am mai spus un afemeiat va fi respins instant, darun tip care stie sa poarte desi arata mediocru are sanse. Doi la mana, daca o abordezi din prima, iti va da reckt, gen daca nu stie nici macar de luna, de unde sa stie daca meriti sau nu o sansa. Aspectul fizic placut poate sa o atraga, dar o femeie tot va fi rezervata unui tip care o abordeaza direct din prima pe ton gresit. Din ce-aispus experientele tale amoroase au fost strict virtuale, la acel nivel nici nu poti spune ca cunosti un om, deci e normal sa te respinga doar in functia fizicului, ca astfel de cadru nu exista alte criteri. Femeiile ca si barbati iau fizicul ca primul aspect, dar cuplarea, fie si ea numai sexuala tine de mai multe chesti un tip inadaptat social, si timid va fi respins, de ce? E considerat caracter slab, deoarece nesiguranta de sine o transmite si viitoarei partenere, asta nu se va simti protejata deci reckt. Femeiile in genre cauta caractere fizice si psihice dominante la un barbat, rare sunt cele care prefera caractere submisive, si in general alea sunt femei alfa care prefera un barbat beta manipulabil. De asta tipele evita virgini sau tipi care n-au mai avut relatii, lipsa de experienta = caracter slab. O atitudine moale, la fel, totusi se poate intampla ca tipa sa gaseasca la un beta un caracter de alfa precum sa zicem ca e atacata, si tampitul ala timid opreste agresorul, ea va reactiona in consecints reevaluandu-i caracterul, iar tipul nu va crestere doar psihic in ochii ei, dar si fizic va parea mai atragator, sau n-ai auzit expresia dragostea e oarba. O tipa nu respinge de fel din prima, daca tipul nu e disperat. Ti-amdat si azi dimineata un exemplu un tip care nu arata perfect, dar are carisma, deci atitudine dominanta, iar asta il face atractiv.
Simplu pe langa ca am un fizic comun, atitudinea mea se revelaza printr-o stangacie iesita din comun, amici dragi mie, a si taica-meu de-asemenea considera ca sufar de inapoiere mentala, si avand vedere ca am intalnit pusti de 17, 18, 19 ani mult mai dezvoltati din punct de vedere al comportamentului social, tiind sa le dau dreptate, modul meu de-a fi poate indica o forma de autism precum aspenger, deci cand o sa pun mana pe prima suma considerabila o sa-mi fac un examen psihiatric. IQ -ul meu e mediu, la nivelul gandiri nu am probleme, dar maturizarea comportamentala ar putea fi o problema. Cu alte cuvinte aceasta addnotare vrea sa sugereze ca pe langa fizicul meu comun restul caracteristiciilor mele sunt inferioare, iar talentele mele sociale nu sunt destul de dezvoltate, nu am vreo realizare sau mai important sau vreun venit, deci in momentul de fata orice tipa ma va respinge din mai multe puncte de vedere.
Ce cool ar fi sys daca ai asculta un audiocast de asta https://www.youtube.com/watch?v=yEFvuMvXgOI si ai avea orice tipa cool ai vrea, sa fim seriosi, as vedea numa urati fete hot, culmea eu pe strada vad alta, degeaba are carcater daca te scarbeste fizicul lui, preferam minciuna ca e mai ok
De ce prefera barbati sa minta ca pe fete nu le intereseaza aspectul fizic dar pe ei le intereseaza fizicul unui fete?
Marea majoritate a parerilor oamenilor in general despre noi se face din prima impresie, primele 3-5 minute de comunicare si noi baietii dupa primul contact vizual cand vine vorba de fete.
Nu stiu cat sufera fetele dupa badboys, dar un bad boy ar trebui sa aiba asteptari foarte minime de la ele, adica sa nu puna nimic la suflet cred eu
Eu cred ca fetele isi doresc mereu ce nu pot avea, uneori habar nu am ce e in capul lor
Corect, de exemplu stiu un caz cand o tipa in depresie i-a trimis unuia nebun dupa ea semnale, dar asta suferea dupa unul luat, de fapt avea nevoia de atentia astuia sa uite de ala, dar cand asta a abordat-o serios, tronc, reckt. Si un alt caz de genu a fost aici.
După o întâlnire? Neahh! Uneori nu cunoşti omul nici după o viață petrecută cu el.
Probabil sunt fetele care doresc ca partenerul să aibă un aspect fizic plăcut, bani, maşini, case...cineva care să le facă pe plac. Au ochit ceva ce nu le place şi îți fac vânt.
Fetele suferă după "badboys", deoarece se cred "populare" alături de ei. Cu plecarea lor, dispare şi "succesul"