| RajCostache a întrebat:

Credeți că sunt femei frumoase care nu se uită la aspectul fizic al unui bărbat, sau care nu pun pe primul loc asta?

10 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Daca ai un aspect decent e ok

| ROB3RT89 a răspuns:

Ca nu pun pe primul loc da, dar care nu se uita nu exista.
Tu te uiti doar la persoanalitate si caracater? Evident ca nu.
Caracterul si personalitatea chiar nu starnesc atractie, chiar daca unii afirma ca se uita si dincolo de aparente...

| RAY a răspuns:

Atractia fizica este involuntara,inconstienta intr-o milisecunda creierul uman are abilitatea incredibila de a spune ala e frumos ala e urat,ceea ce e uimitor, e cand un om vede alt om se elibereaza serotina, dopamina in creier iubirea apare tot la fel, desi nu fetele pun pret pe asta pur simplu asa simt ele ca si noi cand vedem una frumoasa, dar repet de ce sa alergi dupa alea frumoase cand sunt si fete dragute, daca ai banii una va sta cu tine dar nu va simti atractie sau iubire

| Necunoscut112 a răspuns:

Aspectul fizic nu ţine numai de înzestrarea de la mama natură. Pentru mine e mai atractiv un bărbat înalt, îmbrăcat cu haine de calitate, cu o tunsoare frumoasă, eventual cu parul ceva mai lung, ochi pătrunzători, bunele maniere la purtător. Un bărbat cu pătratele, cu o faţă perfectă, îmbrăcat cu tricouri mulate în V, pantofi sport roşii si pantaloni cu turul lăsat nu mă va atrage în veci.

Răspuns utilizator avertizat
| Necunoscut112 a răspuns (pentru RajCostache):

Nu. N-aş sta cu el. Prin "inzestrare de la mama natură" mă refeream la trăsăturile fizice la care ai "acces" la prima vedere, că despre asta am crezut că vorbesti. Puteai să intrebi "Câte femei cred că marimea penisului nu contează?". Pentru mine marimea penisului contează, nu neapărat frumuseţea.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru Necunoscut112):

Ai uitat de lanțul de la gât.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru RajCostache):

Eşti prost de bubui. Una e să nu îţi placă să faci sex cu o râmă pe post de penis, una e să fii nimfomană. Eu fac sex relativ rar, nu simt nevoia de mai multe ori pe zi, ca nimfomanele dar când fac, să fie de calitate!

| Pootiș a răspuns:

Nu.