anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca sunt sanse de sarcina in cazul in care prietenul meu nu s-a terminat in mine, dar prezervativul era rupt si dupa 40 de minute am luat un Escapelle? Menstruatia ar trebui sa imi vina azi dar nu simt acea durere a ovarelor ca de obicei, ci ma simt balonata si ametita si usor simt niste crampe. Tin sa mentionez ca in acea zi aveam o sansa mica de a ramane insarcinata

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Asa cum ti-am mai explicat ca "in acea zi" in care a avut loc sexul respectiv sansa sau de ce nu nesansa happy de a se forma o sarcina era egala cu FIX 0 (ZERO) si ai folosit pastila de a 2-a zi absolut INUTIL. Lipsa obisnuitelor simptome premenstruale se datoreaza faptului ca in organismul tau in acest moment exista un "haos" hormonal ceea ce va provoaca o dereglare hormonala si cicluri menstruale mai deosebite, a caror mod de manifestare este imposibil de a se anticipa deocamdata.

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu sunt sanse sa ramai gravida.

| Yaesmin a răspuns:

Daca nu iti vine menstruatia inseamna ca ai ramas insarcinata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Meh. Nu te panica, mai ales că nu a ejaculat în tine, ai luat și pastila destul de repede și din ce spui, nu erai nici în perioada fertilă.
Nu se rămâne chiar așa ușor însărcinată. Depinde de foarte mulți factori, însă este adevărat că întotdeauna trebuie să fii precaută. E mai bine să previi, decât să tratezi. Numai bine!

| LadyDeea998 a răspuns:

Stai linistită la fel am pățit si eu e din cauza pastilei ca te simti balonata si amețită eu am avut o senzatie de oboseala vreo 3 zile..pastila escapelle este sigura si nu esti însărcinată o data ce spui ca ai fost intr-o perioada cand nu ovulai. happy numai bine