Atata timp cat nu-l apuca pandaliile si nu se ia de mine pentru orice rahat, mi se rupe.
tulburarea bipolara e sexy oricum, e pentru iubirea cu nabadai.
Da, poate fi motiv de despartire. Aceste persoane, chiar si cu medicatie pot avea nu doar schimbari bruste si severe de dispozitie dar devin agresiv de geloase. Nu neaparat fizic insa daca apare aceasta problema, te pot termina psihic. Eu nu as rezista la asa ceva.
Daca e netratata, cred ca ar putea reprezenta un motiv de despartire, fiindca poate fi destul de greu de controlat si suportat, in special daca este intr-un stadiu avansat. Sunt cupluri in care unul dintre parteneri sufera de o tulburare mentala, dar se afla sub tratament, iar acestia se inteleg foarte bine. Acelasi lucru e valabil pentru orice tulburare mentala, cu conditia sa fie tratata.
Depinde de tine. Sau de el. Daca nu il deranjeaza pe unul din parteneri e ok. Daca deranjeaza inseamna ca nu e partenerul potrivit. La urma urmei partenerul ar trebui sa te iubeasca asa cum esti cu calitati si defecte. Deci mai cauta. Daca habar nu am ce inseamna caut pe google Daca nu ma deranjeaza trec peste, daca nu o iubesc, caut alta mai sanatoasa
Spor
emma_7432 întreabă: