Da logic. Se poate saruta din plictiseala, din chef de a nu sta singur intr-o seara, ca sa faca o alta fata geloasa, dintr-o simpatie de moment, dintr-o stare de excitatie temporara, pentru a incerca sa ajunga mai departe etc.
Concluzia : DA, un baiat ar saruta o fata daca nu ar simti nimic pentru ea.
Sunt atatia tampiti la ora actuala, incat ar saruta si o necunoscuta doar din plictiseala.
Pai sunt mai multe posibilitati:
1.Nu avea pe cine sa sarute si te-a gasit pe tine
2.Are un mic sentiment pentru tine
3.Din plictiseala
4.A fost un impuls, asa a siimtit el sa faca si asa a facut.
Totusi ar trebui sa il intrebi pe el, ca el stie cel mai bine il intrebi direct de ce te.a sarutat si astepti raspunsul, dar ii ceri sa fie sincer
Da, pentru ca spre deosebire de noi, ei nu amesteca lucrurile. Ei pot separa fetele in: just for fun si pentru relatii serioase. Deci da, pot saruta o fata pentru care nu simte nimic decat o eventuala atractie.
Un baiat ar saruta o fata din mai multe motive :
1.Pentru ca o iubeste.
2.Pentru ca e atras fizic de ea.
3.Accidental.
Accidental nu prea cred
Se mai intampla, chiar daca nu se poate numi un sarut adevarat, tot se pupa...
A fost sarut adevarat
Depinde de baiat,depinde de sarut,depinde cat a durat sarutul, depinde de cum arata fata si de ce simte el pentru ea.
Dar da, daca fata arata foarte bine si el a vrut sa o testeze, sa faca experimente pe ea si nu o iubeste cu adevarat, da o poate saruta!
Poate sa o sarute si ca sa-si bata joc de ea daca ea il iubeste si el nu pe ea! Sunt multe motive! Daca poti descrie mai mult"scena sarutului"imi pot da seama de mai multe! Cum a fost? A fost french kiss? A fost doar un pupic? A fost meduza? Cu limba? Depinde de sarut! Vreau mai multe detalii pentru ati putea raspunde mai clar la intrebare!
Da un baiat poate saruta o fata din diverse motive:
-Ca o iubeste;
-Ca este atras de ea (fizic);
-Poate a primit o provocare;
-poate a vrut sa faca pe cineva geloasa/gelos
-Din ambitie;
-Din greseala;
-etc
sunt multe altele.
Pai depinde ce interese are biatu. poate chiar tin la aceea fata sau poate vrea doar sa o f... deci depinde... funda:*
De ce nu il intrebi pe el asta? Sauu..pana mea depinde ce intentii are cum am vazut si mai jos ..au dreptate...pot exista mai multe motive, exemplu : poate te place si a fost un fel de apropo sa-ti arate ca te place, poate pur si simplu, poate a fost vreun pariu/provocare, poate nu avea ce face si a vr sa se distreze putin si te-a gasit pe tine..sunt mai multe..acum depinde el.
Depinde de baiat. daca e genul mai romantic si sensibil nu ar faceo, dar daca e un smecher da cu siguranta
Pai in primul rand un baiat saruta o fata cand simte ceva pentru ea sau o simpatiseaza... in al doi-lea rand cand exista aceea atractie fizica si nimic altceva sau isi dorea sa o sarute de mai mult timp... sper ca te-am ajutat !
anonim_4396 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: