| loving3112 a întrebat:

Credeti ca un baiat care a suferit mult poate sta cu o fata doar pentru ca ii place comportamentul ei si il iubeste cu adevarat? Ma refer ca fara sa ii placa cum arata fizic.

4 răspunsuri:
| Charina a răspuns:

Asta depinde de el, daca vrea doar "aventura" atunci sigur nu. insa daca baiatul cauta ceva serios si de durata o sa aleaga fata cu care se intelege mai bine, care il atrage prin comportamentul ei, cu care isi da seama ca poate sta o viata alaturibig grin

| Yana a răspuns:

Da, cred. De ce? -Pentru ca frumusetea e relativa. Din punct de vedere fizic, o persoana se poate schimba (printr-un machiaj, haine mai nu stiu cum, etc), insa o persoana isi realizeaza propriul sau mod de a se comporta, reactiona in anumite situatii. Si, cu siguranta si comportamentul se mai poate schimba, dar nu total, asa cum se poate schimba aspectul fizic. Depinde si daca el se axeaza pe anumite compromisuri. Indicat, ar fi sa nu existe foarte multe compromisuri, pentru ca daca ar fi prea multe, deja apar schimbari si persoanele respective nu mai sunt ele in adevaratul sens al cuvantului, ci sunt schimbate. Comportamentul ar trebui sa cantareasca mai mult decat frumusetea. Si cand iubesti/te indragostesti nu scrie nicaieri ca iubesti in prima faza aspectul, ci poate si modul de a fi.

[Yana]

| mgtow a răspuns:

Daca sta cu ea inseamna ca ie mila si el e sufletist

| LoveUbutUdontCare a răspuns:

Daca e un baiat care se bazeaza pe sentimente si nu e genul care schimba partenerele ca sosetele, da. Probabil crede ca dragostea o sa vina pe parcurs, iar daca fata il iubeste, atunci spera ca n-o sa sufere si cu ea, deoarece aceasta o sa-i fie fidela. Poate la inceput sta cu ea si doar s-o uite pe fosta, sau cel putin sa incerce, dar pe parcurs nu se stie. Atractie fizica daca nu e deloc, nu stiu ce sa zic...asa nu prea dau sanse relatiei, mai ales daca spui ca nu are sentimente pentru ea. Trebuie sa-l atraga macar putin daca vrea o relatie serioasa