anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca un baiat indiferent [acum sa nu exageram] poate sa aiba momente de slabiciune si sa zica tot ce au pe suflet? De exemplu prietenul meu pare mai indiferent, nu ii place sa isi arate starea interioara, dar cateodata parca "explodeaza" laughing si imi spune ca tine la mine si chestii.

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu-s momente de slabiciune, ci de comunicare deschisa. Toti le avem, mai mult sau mai putin, unii incearca sa ascunda ce considera ei prea intim.

6 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Nu le numesc momente de slabiciune.

Si iubitul meu este la randul lui mai "indiferent", in sensul ca nu`mi spune non stop "Te iubesc." sau ce simte pentru mine. Dar DA, are momente cand imi spune.

Iubitul tau stie ca desi nu asta e comportamentul lui, o fata mai are nevoie si sa ii se aminteasca cat de mult o iubeste! happy

| Castiel a răspuns:

Depinde de starea fiecaruia... alti o fac mereu alti asa si asa alti odata pe an, depinde nu toti suntem la fel

| Paula007 a răspuns:

Nu !

| AyU a răspuns:

Fiecare om are momentele slabe in care spun tot ce au pe suflet ca sa se descarce, unul indiferent ( ca sa zicem asa ) explodeaza mai rar dar poate duce multe sentimente invalsmasite in el...batting eyelashes oricum da, se poate daca tine cu adevart, nu o face numai pentru ca "explodeaza" ci pentru ca intr-adevar asa e si vrea ca tu sa o stii indiferent ce caracter ar avea... indifernet sau sufletist raised eyebrowsbatting eyelashes fundita? smug

| yonutz1 a răspuns:

Da