Sigur ca nu se gandeste numai la sex. Mai degraba isi doreste o relatie matura, bazata pe intelegere. Dar sunt si baieti care nu se maturizeaza, care raman dependenti de sex. Nu poti generaliza, dar sa stii ca majoritatea baietilor la 18 ani au alte prioritati.
Depinde, ca nu toti sunt la fel, dar sincer cam majoritatea se gandesc poate nu numai la sex, dar se gandesc foarte des si isi doresc de la partenerele lor cat mai mult... daca nu le oferi ce vor, cam rare cazuri in care sa te astepte prea mult...
Sa inteleg ca al tau numai la sex se gandeste? si ce......ai gasit problema, nu te ingrijora, o sa dureze un timp si gata dupa aia o sa fie altfel,
Nu totii sunt la fel sunt baietii care isi doreste o relatie serioasa
Si nu pune suflet la cineva pe care nu il cunostii
Tot ce e posibil. exista baieti care nu se gandesc chiar la sex cand au o relatie cu o fata si exista baieti care se gandesc numai la sex. s-o faca si dup-aia ciao! imi caut pe alta, dar eu cred ca mai sunt baieti care nu se gandesc doar la sex, ma rog, cred ca sunt cam rari
Stiu un exemplu (un caz real) numai ca baiatul era cam de 25 de ani si nu e cazul meu
Am aproape 21 de ani si nu e deloc adevarat, ma gandesc si la sex dar nu numai la asta...
Da, este posibil ca un baiat (major) sa se gandeasca numai la sex, ce il determina sa se gandeasca la asta este : ori o perioada indelungata scursa de la ultimul sau act, ori sunt si cazuri ( nu putine ) cand creierul unui baiat este inlocuit (partial) de "barbatie".
Dar, in acelasi timp ( cu toate ca pot suporta mult mai bine abstinentza ), crezi tu oare ca nu exista si femei care se gandesc mereu la sex? Toate femeile vor, isi doresc, se gandesc, le place, sunt satisfacute... dar nu toate recunosc; pe cand baietii afirma " in gura mare " si chiar nu cred ca este ceva rusinos in faptul ca iti place sa te simti bine!
Te salut!
P. S. : Respect delfinilor!
Mai e barbat deci se gandeste la sex indiferent de cat de serioasa e relatia. Asta e fa sex cu prezervativ ca nu pierzi nimic.
Nu exista om care sa nu se gandeasca la chestia asta...altii mai putin...altii mai mult, depinde de caracteru' fiecaruia.cheers
Orice om macar odata se gandeste la sex, cred ca e ceva natural atata timp cat fiecare avem dorinta de a perpetua specia. la barbati in schimb aceasta dorinta este mult mai " aprinsa " decat la femei. exista si exceptii de la regula
Yaesmin întreabă:
anonim_4396 întreabă: