Bineinteles ca are sansa,are toate sansele din lume.
Nu gandi ca un invins,vei fi un invins,gandeste ca un invingator si vei invinge.
Par simple vorbe, dar ascund mult adevar, ai o viata intreaga in fata sa ajungi asa cum doresti si, mai ales, langa cine doresti.
Da, destul de mari, la fel de egale cu castigarea premiului cel mare la LOTO! Mult succes
O fata urata sa se indragosteasca de un urat pfoa ce vise, cosmar ) poate o fata din 40000
Nu m-ar deranja să stau cu o urâtâ sincer. Dar măcar să o am, toate fetele m-au respins chiar și cele urâte.
Pai mi-ai luat comentariul ce urma sa ti-l scriu din degete ) am un var care arata mai bine ca mine si sta destul de bine pe finante nu vrei sa stii cu ce partenera e insurat ( crede-ma n-ai vrea sa o vezi la muian ) asa ca idee si aia nu stie nici sa faca de mancare
Am zis, e posibil sa i se para lui ca arata ca un mutant din cauza lipsei de stima.
Sa pună poza sa vedem se golește TPU sau nu.
Probabil el o vede atractivă, ceva atracție sigur există. Mai bine una ca aia, decât nimic.
Ce atractie bah baiatule ca si ciocanitoarea woody e mai frumoasa ca aia ) tu ai impresia ca el a luat-o asa pe atractie nu, din lipsa de optiuni si criza de timp a luat ce i-a ramas, tu chiar nu vrei sa pricepi ca in lumea asta FEMEILE aleg BARBATII si nu invers
Așa o fi, cum spui tu. Eu nici măcar la fete hidoase nu am succes. Pe Tinder am dat sute si sute de like-uri și am avut 0 matches. Ce naiba, așa de oribil oi fi
Esti un om normal cu 2 maini si 2 picioare dar nu iesi cu nimic in evidenta, tu chiar nu ai citit realitatea despre tinder, cate galusti vrei sa mai inghiti pe aici sa dormi bine la noapte? tu crezi ca statistica aia cu 80% dintre femei care alearga dupa doar 20% cei mai atractivi barbati pe tinder e FALSA esti naiv baiatule
Tinder iti mai trebuia tie, sa te mai ia si una la poola cand ii pici in plasa si ii mai zici ca esti nefootut si nesarutat pana la 26 de ani ) habar n-ai ce vorbesti cu tinderul tau .....pe tinder daca nu esti tras la sala si n-ai de la 1.8 in sus inaltime pierzi timpul aiurea ca iti faci cont degeaba
Ba da-ma dracu, eu nu inteleg cum ai avut 0 potriviri pe tinder frate... eu azi am avut 10 si tinand cont ca nu sunt eu mare frumusete, sociabil sau prea destept
Si sunt absolut convins ca stii si cunosti toate aspectele astea dar tot speri sa mai apara pe site-ul asta doua trei persoane care sa te mai tina in iluzii ca sa nu o iei razna de tot cel mai probabil trezeste-te baiatule trenul tau in materie de relatii si sex a plecat de mult din gara
Cand ai sa reusesti din alea 10 match-uri sa stabilesti macar un date atunci DA pana acolo mai ai de tras fratele meu nu te entuziasma prea tare sa nu intrii in depresie
Te-ai trezit si tu Peleu?
ultimul match de pe tinder l-am terminat dupa cateva intalniri si uite de ce :
https://i.imgur.com/ncZhI6Z.jpg
tipa voia sex, arata foarte bine, dar sunt in postura de a alege ceea ce vreau,tu alegi orice, ca na asa-i viata. vrei sa salivezi tu s-o combini, ca-s prostalai destui ca tine ce se presteaza la tot ce prind
cine stie ce specimen esti, rahiticule
Ce poola a fost asta bah rahat cu ochii pizdosu pooli?
Cine stie cine e in spatele acelui cont sa nu te trezesti si cu muia sparta esti si frumos rau tu
sunt destui fatalai ca tine carora le e frica sa se arate, prostalaule, data viitoare fa-ti temele cand discuti cu mine, sa nu te iau la capace virtual
Și eu sunt în situația ta.
Am 29 de ani și sunt virgin.
Problema este că arăt a copil la față și din acest motiv fetele nu m-au băgat în seamă vreodată pe nicăieri.
Nimeni nu înțelege durerea din sufletul nostru, dar eu te înțeleg.
Uite, eu unul din octombrie 2019 am însă o gașcă de prieteni cu care din septembrie 2019 până în august 2020 am ieșit zilnic aproape prin oraș, zi de zi după serviciu cutreieram orașul, seara mai mergeam în PUB-uri.
Ei m-au ajutat să trec peste singurătatea asta și să merg mai departe.
Sunt în situația ta și înțeleg durerea din sufletul tău.
Încearcă să îți faci niște prieteni ca mine și ieși cu ei prin oraș, doar așa o să uiți de singurătate.
Auzi bah dar de ce ti-ai pus poza asta te simti mandru esti falos erai urcat pe scaun cand ai facut-o, nu poti sa iti tii capatana aia seaca mai drept? am auzit de tine ca ai batut in stanga si in dreapta in copilarie esti nebun ....hai vezi cum faci ca ai treaba pe tinder si te retin fugi zat
Parca mai era una de pe TPU, cosmina parca, si ăleia ii plăcea de tine, si, si pe aia ai refuzat-o când ii era lumea mai draga acum și pe asta
te hrănești din suferință lor este?
îți place să le persecutezi
Dar ce le spui in general de s asa în limba după tine? Eu știu ca ai vrăjeală, uite o dovada sa i-o arăți lui Ray ca nu contează fizicul asa mult si altor schizofrenici care cred ca sunt refuzati mereu din cauza fizicului, nu din cauza ca sunt ratați si nu știu sa vb cu o tipa. Trebuia macar sa o pompezi odată, si dupa sa îți faci talentul de psihopat
Eu am impresia ca, cu multe faci asa, îți aduce ceva satisfacție
I-auzi ai dreacu unde erau la asta in intrebare, tu cate match-uri ai puiul meu pe tinder zilnic peste 10, cam 50 - 100 asa, ca fizicul nu conteaza ) corect
Da, pur și simplu nu pot accepta că voi muri virgin și nesărutat. Chiar așa de varză oi fi să nu am și eu o relație? Nu cunosc în viața reala unul ca mine...
Pai daca sunteti atat de incapatanati toti de pe site-ul asta si nu intelegeti ca singura voastra salvare sa vedeti cum e sa faceti sex e pe bani la curve atunci iartati-ma pe mine si stai in poola mea asa pana o sa ajungeti virgini la 35 si o sa va refuze si alea pe bani
Tu lasa ce comenteaza astia pe aici nu-i lua in seama ca daca erau in relatii nu o ardeau ei pe TPU te asigur eu aveau altceva de facut in momentul asta, asta de mi-a dat ignore viseaza la familie cand nu a vazut o pzd la 30 e bolnav cu capul saracul mai lucreaza si pe nimic in fabrici ....iti e asa de greu sa crezi ca 9/10 femei refuza un virgin trecut de 25 de ani?
Nu intru pe tinder,dar am văzut băieți/bărbați mutanți cu fete drăguțe, și de aia care aveau strabism,cu un ochi se uita la faina, cu altul la slănină, dar sunt smecherasi, bătăuși, alpha cum spun unii de aici. Nu e o regula cu aspectul fizic, toți va plângeți ca sunteți nașpa la fizic, dar niciunul nu va puneți întrebarea dacă nu sunteți prea prosti la caracter.
El nu e frumos, și uite ca atrage tipe (cehoslovacia) are vrăjeală, asta contează cel mai mult, multe tipe le place vrăjeală dulce, sa fie mințile frumos, poți fi frumos și foarte prost, sau foarte timid, plictisitor, totul e relativ.
Să te refuze până și când le plătești pe toaletele alea publice? Nu m-aș culca cu așa ceva, am demnitate să nu fac așa ceva.
Decat sa se **** cu un ratat ca tine ar alege lejer 5-6 clienti favoriti care le mai si gadila cum trebuie
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: