| RAY a întrebat:

Credeti ca un baiat urat poate sta cu fata aia de jos? si daca da de ce nu vad in realitate asa ceva?
baiatul e sarac, urat da are un caracter de ingeras

baiatul urat

http://adevarul.ro/......index.html

fata frumoasa
https://i.ytimg.com/vi/uxI_po7hKMA/maxresdefault.jpg

Răspuns Câştigător
| Anonimuserr a răspuns:

Dacă are bani, maşină. Da poate cu siguranţă.
Asta vor majoritatea, bani, să ai servici să ai şi maşină.
Nu prea le interesează dragostea.
Oricum frumuseţea e subiectivă.
Poate fata X să îl vadă frumos şi fata Y urât.
Deci este subiectivitate mare când vine vorba de frumuseţea unei persoane, sau mai bine zis de aspectul unei persoane.
Să privim lucrurile dintr-o perspectivă cât mai reală. Marea majoritatea nu vor dragoste. Deci, există şi fete care gândesc raţional şi vor dragoste dar sunt pe cale de dispariţie într-o societate din ce în ce mai bolnavă ca a noastră, pe jumătate eşuată când vine vorba de tineri în mod special şi nu numai.
Din păcate banul dictează. Bani =,, dragoste" cu ghilimele de rigoare. Aşa funcţionează societatea actuală cangrenată.
Eu am o vorbă italiană de la un prieten de al meu în vârstă.,, finiti i soldi finito l'amore"
Sau mai bine zis ai bani, de muncă va fi în relaţie cu tine, nu prea ai sau nu ai, la revedere.

| RAY explică (pentru Anonimuserr):

Sti vorba aia in engleza banii fac lumea sa se invarte sau money make sex
no money no sex

| Anonimuserr a răspuns (pentru RAY):

Da, dar pentru o relaţie serioasă este trist când stai să te gândeşti că că majoritatea pleacă din familie sau din cercul lor de prieteni cu această mentalitate care le este foarte bine imprimată în ADN că trebuie să stai cu cineva care are bani. Să fim serioşi, doar nu suntem creduli să nu credem asta.

Man in viata trebuie sa te remarci prin ceva asta e adevarul, bnii sunt un interes pentru sexul opus mereu a fost asa, noi vrem sex ele banii, daca vezi teoria evolutiei vezi ca masculi platesc pentru sex in toate speciile de primate, asa zisa iubire e interese

O relaţie cu o fată nu înseamnă doar sex. Asta este doar cu prostituatele. O relaţie implică, dragoste, înţelegere, şi sex, deci nu doar sex şi atât.

In ziua de azi la cam atat se rezuma o relatie man, te inteleg ce vrei sa spui

35 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Halele maisca sfanta ce bunaciune de fata, frumusetea asta nu s-ar uita niciodata la uratul ala bleackkkkk

| RAY explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

)))) si tu ai merita fundita

| J0B0MAT a răspuns:

Nu ma, nu poate sta.Toate fetele sunt ipocrite si daca ar sta cu unu urat l-ar minti ca fizicul nu conteaza.
E bine asa? E in concordanta cu parerile tale?
Poate nu-mi dai funda.

| RAY explică (pentru J0B0MAT):

Deja am dato

| J0B0MAT a răspuns (pentru RAY):

laughing)De ce ma? n-am dreptate? nu sunt toate fetele ipocrite?

Nu toate sunt ipocrite exagerati eu n-am spus asta, sunt fete care le rescpect dar alea sunt sincere inclusiv pe TPU sunt fete sincere, rationale

Ba tu ai spus asta cu ipocrizia in raspunsurile tale anterioare.

Vrei sa te bag in ignor?

Nu vreau nimic de la tine. Faci cum vrei.
Eu am spus doar adevarul, iar pe tine te doare.Sorry.
A, si am observat ca sincer la tine inseamna o persoana care e de acord cu parerile tale.

Tu mereu spui adevarul, eu nu stau pe TPU sa ma contrazic cu cineva sa stii, nu ma intereseaza ce crezi tu

Ma bucur daca cel putin ai inteles ca nu spuneam minciuni. happy

Voi fetele nu mintiti niciodata nici cand fugiti la primul la care va iasa in cale

Aoleu, iar o iei cu noi fetele.Deci ori mintim ori nu minţim?

Majoritatea,era un exemplu fata

Aaa da? Bine. Dar cand vorbesti cu mine spune doar de mine, nu de toate fetele, sau majoritatea sau cate vrei tu.Si ar fi de preferabil sa faci asa cu toate persoanele pentru ca fiecare e diferit.

Daca spun ca esti ipocrita e mai ok, bine asa am sa fac, ai dreptate de ce sa includ toate fetele cand de fapt tu esti ipocrita

Si eu care ma gandeam daca te fac ipocrita e o jignire da vad ca e un compliment ce sa spun

Pentru ca nu sunt de acord cu parerile tale.laughingCum am zis, cei care nu sunt de acord cu tine ii consideri ipocriti.

Si am observat ca sincer la tine inseamna o persoana care e de acord cu parerile tale.

nu-i adevarat eu am prietenii care au idei diferite si le rescpect pentru asta, dar tu spui ca una frumoasa sta cu unu super urat doar pentru carcaterul lui dovedeste asta prin dovezii nu prin vorbe, daca aduci dovezii clare te cred, n-am o gandire fixa dar nu pot accepta minciunii, eu am spus ca fizicul conteaza indiferent de sex, tuturor ne place cei frumos ca tu nu crezi nu ma intereseaza ori te minti ori vrei sa ma minti, adica un baiat urat de ce nu e fotomodel? de ce baietii populari din licee nu sunt urati? de ce nu avem conducatorii urati? etc

Tu ai sta cu asta doar pentru carcacterul lui http://adevarul.ro/......index.html

Eu am fost sincera pentru ca mi-am spus parerea.Nu caut sa dovedesc ceva sau sa -i schimb cuiva parerea. Eu din raspunsurile si intrebarile tale am tras concluzia ca esti complexat si am vrut sa iti atrag atentia pentru ca ai tendinta de a da vina pe ceilalti, in loc sa cauti problema la tine.Sunt fete ipocrite si fete sincere, fete frumoase si urate etc, la fel si baietii.Fiecare are alte conceptii despre viata, alte gusturi.
Si nu mai spune despre o persoana ca este ipocrita sau nu stiu cum, cand nu o cunosti deloc.
De ce crezi ca eu vreau sa te mint? Am incercat doar sa te fac sa intelegi ca nu e bine sa fii complexat si sa te desconsideri si mai ales, daca te-a mintit cineva sa crezi ca majoritatea te minte.

Deci tu ai sta cu baiatul?

Care baiat ma? din imagine? nu -l cunosc nu pot sa spun ca as sta cu cineva doar daca ii vad o poza.

Cata vrajeala ai in tine

Bine ma atotstiutorule!
Da tu, ai sta cu o fata doar daca ii vezi o poza?

Sincer da, daca nu ma atrage fizic nu vad de ce sa discut cu ea

Dar daca carcaterul tau nu as sta cu ea, poate as face sex cu ea atat, nici prietenii nu as vrea ca tine

Am mai zis într-o relaţie nu cotează doar sexul ci înţelegerea, dragostea. Sunt multe aspecte. Este foarte urât să stai cu cineva doar pentru sex să consideri ca fata X este jucăria ta sexuală şi să profiţi de ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum am mai spus, fizicul e primul lucru care conteaza, parerea mea. apoi caracterul (pentru unii) si banii (pentru altii). aveam insa o profa de mate in scoala generala, faceam meditatie cu ea. sotul ei nu avea un ochi si nu era prea atragator, in schimb ea chiar era frumusica. ne-a zis mie si celorlalti copii care erau cu mine la meditatie, ca el deja nu avea acel ochi cand s-au cunoscut iar pentru ea nu a contat deloc fizicul, ci inima sotului ei. si aveau un apartament decent, nu erau bogati, ca sa zici ca l-a luat pentru bani. acum nu stiu, posibil or exista si oameni pe care intr-adevar nu-i intereseaza fizicul. Dar sunt foarte putini.