Depinde.daca fata aia valoreaza cat 4_5. poate. daca vrea doar aventuri umbla cu toate.
Ideia este ca daca el are obisnuinta de a umbla cu 4, 5 femei sansele sa il dezveti sunt mici.
Poate sa isi ia o fata matura sau o pustoaica pe care sa o aiba acasa si sa o iubeasca dar tot va umbla si dupa altele, ca asta ii e "in sange"...
In vise ar reusi daca vrea sa ramânã tipul la stadiul de burlac slabe sanse, prea putine sanse mai ales sa fie ea. Si daca ar face-o ar trebui sa plateasca la intalniri mai mult decât el, sa ii facã masaj, sa fi super buna la pat(sex oral, lins la 0o), sa ii pregatescã de mâncare, sa mai aducã alte fete in pat (treesome), pur si simplu sa fie sluga lui plus sa fie cea mai buna la pat si bunoacã dintre toate, atunci sa zicem ca ar avea o sansã.
Când cineva îi oferă acelei persoane ce îsi dorește, nu, nu va nai avea nevoie, poate face asta (4-5 femei )din anumite scopuri, motive, poate că puștoaica îi oferă ce are nevoie si nu va mai vrea 4-5 femei(cu care face sex )
O sti din experienta? Ca eu una am vazut-o des si nu o data, nu se potolesc poti sa zici ce ii zice
Incă nu o știu așa bine din experiența, dar voi ști, momentan vorbim de fata ce a pus întrebatea, dacă ea e dispusă să îi ofere ce are nevoie, nu cred ca va fi o problemă.
Avand cate 4 5 femei, crezi ca nici una nu putea sa ii ofere acel ceva? Putea macar una din 4 5 cate are pe perioade de N timp da nu vrea el, ca ii place asa.
Întradevăr pe unii chiar nu merită osteneala să încerci să îi schimbi nu are rost, nu poți...dar mai sunt și excepții, mai sunt și motive...
AmericanHistoryX întreabă: