Nu poti sa iubesti adevarat 2 femei...doar 1 este iubirea adevarata, la care tii din toata inima si nu cred ca poti imparti inima in 2...
Buna, eu cred ca se poate, dar pe unu tot mai mult il iubesti ca iubirea adevarata e doar una, dar se poate sa iubesti 2 persoane, desigur...
Nu! Poate le iubeste in feluri diferite... Asa s-ar explica... dupa parerea mea acel "va iubesc pe amandoua la fel de mult" e... o lipsa de respect fata de acele femei... Daca iubesti o persoana... mult. o vezi doar pe ea... Nu mai vrei altceva...
In aceeasi masura poe amandoua...categoric nu... poate iubi 2 femei insa in feluri diferite
Poi ati spun din exeperienta mea DA da unul nu a stiut sa ma pretuiasca prea mult si l-am ales pe celalalt acum as fericita si stiu ca am gresit ca am iubit 2 barbati deodata tot timpul cand se atampla asa ceva e bine sa iei o decizie pe loc si nu mai tz ca nu-i bine...pa pa
Nu! Daca un barbat ar putea sa iubeasca doua femei in acelasi timp inseamna ca ar putea sa iubeasca si 3-4De ce nu?Dar nu! Nu se poate asa ceva!
Raspunsul este DA, ai cum sa iubesti 2 femei/2 barbati in acelasi timp, dar diferit, pentru ca nu ai gasit barbatul sau femeia care sa-ti faca toate poftele si atunci cauti ca completezi "golul" sa poti umple ceea ce iti lipseste cu o alta persoana si sa te simti iubit /iubita in intregime,. dar niciodata nu o sa poti iubi in aceiasi masura 2 persoane.
DA cu siguranta da. Am trait si eu (sau mai bine spus traiesc) aceasta experienta de 2 ani. E groaznic. Iubesc doi barbati in acelasi timp. Doar ca sunt cu unul intr-o relatie, cu celalalt am fost acum 4 ani, dar nu pot sa-l uit. Pot sa spun ca ii iubesc pe amandoi enorm, si e cam nasoala situatia.
Cori_7775 întreabă: