anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca un barbat poate sa fie fidel? aproximativ 10 luni?

26 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da de ce nu

| Flav a răspuns:

Numai 10? Serios acum, iubesti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate sa-ti fie fidel si toata viata daca te iubeste

| psiholoaga a răspuns:

Depinde. E cumva pe o insula pustie?
Glumesc, se poate, depinde de cat de importanta e fidelitatea pentru el. Sunt barbati si barbati, principii si principii...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi se pare totusi cam mult... rolling on the floor

| Puiutz a răspuns:

Buna`:*
Da. e pisibil. daca tine cu adevarat la tine si te iubeste atunci DA!

nony
| nony a răspuns:

Dar o femeie?!? poate sa fie fidela. aproximativ 5 luni? happy

| just4fun_8801 a răspuns:

Din experienta personala eu zic ca nu... dar poate is eu mai "defect"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacaeu am fost 35 de ani, cred ca poate daca vrea. o femeie? maxim trei sau cinci luni.

| fabiola a răspuns:

Pentru mine fidelitatea inseamna a fii credincios toata viata! Daca iti este fidel 10 luni cat este departe de tine si in a 11-a luna te inseala, cand este aproape de tine, cum il cataloghezi dupa aceea?

| SweetCandy a răspuns:

Da... evident... poate si o viata intreaga daca simte k te iubeste... da poate...happy

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Da. Daca te iubeste poate fi. Daca nu...slabe sanse big grin

| JustMeFlory a răspuns:

Slabe sanse..indiferent de situatiewinking

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| mariamaya08 a răspuns:

Poate sa fie fidel chiar si toata viata! Depinde de caracterul barbatului si daca te iubeste...

| withoutme a răspuns:

Daca un barbat se multumeste cu ce are, poate fi fidel si o viata intreaga.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aici nu-i vorba de iubire. daca poate sau nu... e vorba de conceptiile lui cu privire la asta! normal ca se poate abtine daca vrea

| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Da si iubitul mru imi e fidel de multtttt.pentru ca ma iubeste

| Andreeame21 a răspuns:

Depinde de fiecare, eu zic ca un barbat poate fi fidel atata timp cat i se ofera atentie, iubire si respect, valabil si in cazul femeilor.

| djpacky a răspuns:

Categoric, e mai fidel decat femeile, dar numai 10 luni e cam putin spus, depinde cum intretii si tu relatia.

| alinaandrei a răspuns:

Depinde cat e importanta e acea femeie pentru el si cum vede el iubirea....ca multi nu stiu ce e aceea "a iubi cu adevarat"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In romania?
si-o viata, nu doar 10 luni. aici te poti astepta la orice...

| dydy22 a răspuns:

Depinde de baiat, sau depinde cum va intelegeti eu zic ca 90% din barbati nu pot fi fedeli atata timp garantez

| ejaxz a răspuns:

Da poate, daca acel baiat te iubeste si tine cu adevarat la tine in toate sensurile cuvantului
Nu, nu poate daca baiatu' s-a plictisit

| love1 a răspuns:

Depinde foarte mult de caracterul lui in primul rind, si de organizmul lui! sint barbati si fideli si nu ca si femeile, dar ce tine de 10 luni desigur ca poate fi, un exemplu concret pot sa-l dau pe actualul meu sot, inca cind nu e cunostea nu era el implicat in nici o relatie si un an de zile nu a avut pe nimeni din toate puncyele de vedere.asa e caracterul lui, si sint barbati fideli dar cam rar!