Sunt sigura de asta...macar o data cand pune capul pe perna se gandeste la tine, la ce a fost daca zici ca te-a iubit...cred ca daca v-ati iubit cu adevarat, dupa aceasta despartire si momentele urate sunt acum frumoase pentru ca fac parte din voi doi
Poate ca da, atunci cand te vede dar in rest, daca iubeste pe altcineva sigur nu mai da 2 parale pe ce a fost in trecut!
Cu siguranta da. Crede-ma ca si daca nu o arata, intr-un anumit moment gasindu-se intr-o situatie asemanatoare cu ceva trait alaturi de tine isi aminteste de relatia voastra si se gandeste macar putin cu nostalgie. Fiecare are astfel de momente chiar daca unii nu arata asta. Eu mereu voi avea o stare speciala cand ma gandesc la vreo fosta iubita. Indiferent ca sunt cu vreo fata, ma bucur sa imi pot aminti de ce a fost pana atunci. E ceva frumos, simti ca totusi ai trait, nu ai trecut prin viata degeaba.
Nu stiu ce zic.Probabil ca este un fost iubit care se mai gandeste la mine dar stie si el ca se gandeste degeaba.Amintirile cu fostii mei iubiti nu mai reprezinta importanta pentru mine in momentul actual si sincer nici nu ma mai priveste daca se mai gandeste vreunul la mine sau nu
Depinde, daca a tinut cu adevarat la tine poti fi o amintire placuta, dar daca ai facut unele gesturi care l-au deranjat prefera sa nu isi mai aminteasca.
Daca te-a iubit, e normal sa se gandeasca. Si ar trebui sa te gandesti si tu ca poate a fost cu mai multe fete pentru a te uita.
Binenteles ca se mai gandeste! mai ales daca ati petrecut mult timp impreuna si aveti amintiri placute! sa nu uitam si de maintirile NEplacute. cert este faptul ca se gandesteste insa nu stim cat de des si cu cata placere o face.
Cu siguranta daca ai insemnat ceva pentru el se va mai gandi si la tine, iti spun din proprie experienta.
Bineinteles ca se mai gandeste, uneori te gandesti si la intamplarile urate care le ai, dar mai ales la intamplarile frumoase... asta depinde daca le-ati avut oricum 100% se mai gandeste, si chiar daca nu vrea, isi mai aminteste de tine
EliLeli întreabă: