| VrRos808 a întrebat:

Credeți că un motiv pentru care fetele dau block pe rețelele de socializare fără ca măcar să scrii un,, bună", este pentru că sunt frustrate că sunt singure si nu le bagi în seamă în realitate?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pentru ca nu le convine ceea ce văd.

| Violleta2022 a răspuns:

Ai dovedit in nenumarate randuri ca esti misogin, cu un asemenea vocabular si comportament foarte urat, chiar nu ar avea de ce sa se uite vreo fata la tine.

Bine iti fac ca te blocheaza, poate te inveti minte si inveti sa respecti femeia, ca sa-i vorbesti frumos.

| VrRos808 explică (pentru Violleta2022):

Nu pricepi că n-am schimbat o vorbă cu fata aia?
happy

| Goete a răspuns:

Tu vorbesti despre Dinozauri
Cui i se intampla asta? Poate doar tie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi cum arăți în poze dacă te trezești blocat direct.

| Dandinelle a răspuns:

Nu incepe sa te doara mintea de atatea nascociri? Ai terminat sa dai vina odata pe toate femeile din jurul tau? Ia uita-te putin in oglinda si observa macar cat hate produci pe degeaba, doar pentru ca tu ai niste asteptari atat de egoistice, ca altfel n-am cum sa le spun. Tu vrei neaparat ca o fata, sa te bage in seama, ca esti cica baiat dragut. Dar de unde asteptarea asta? Unde e scris ca fata trebuie sa existe acum si aici? (metaforic vorbind) + ce e cu limbajul asta de doamne fereste sa vorbesti cu o fiinta asa care te si pocneste dupa laughing Omul pe canalele de socializare, inclusiv aici, in mediul online poate sa ignore, blocheze, comunice deficitar voit sau nevoit.

| Justmefluturas396 a răspuns:

Buna! nu știu dacă asta este varianta corecta, probabil dau Block ca să nu fie deranjate.tu ai primit Block din cauza asta ca nu le bagi în seama?

| VrRos808 explică (pentru Justmefluturas396):

Nu înțeleg...sunt singure pe stradă în timp ce se țin de braț cu prietena lor care are iubit și se tine de braț cu el.
Și suntem băieți drăguți disponibili și evitați faea motiv.
Nici nu o bagi în seamă și îți dă block pe rețelele de socializare.
Ce treaba au rețelele de socializare dacă nu îți place de mine real și nici nu ma cunoști?
Frustrarea că nu le băgăm în seama și ele ne cred fraieri sau figuranți și de aia aplica metoda block-ului online, că real nu poate da block.
Raman de părere ca mintea femei în 2022 se duce tot în jos.