Da, dacă se pocăiesc de păcatul inselatului și decid amândoi și cred adevărul ca sunt capabili de asta, sa fie fideli pe viitor.
Buna.Crezi ca daca tai o funie de la mijloc si apoi faci un nod ca sa fie iar unite cele doua bucati, se mai poate spune despre funie ca arata exact ca inainte? Nu, mereu va fi nodul acolo.Iar ca sa reziste, depinde cum il faci.Asa e si in relatii.Multe persoane habar nu au sa faca noduri, iar acesta va fi probabil motivul principal de cearta/repros fata de celalalt pe viitor.
Acum 3 ore | anonim3247 a răspuns:
,, A ÎNȘELA depinde cum e interpretat de voi - românii.
La alții care nu sunt români - A ÎNȘELA - e total diferit cum e la români.''
Sa inseli e un gest gretos. Daca esti alta natie, nu te face cu nimic mai special si nu iti scuza fapta.Doar pentru ca tu ti-ai inselat nevasta, nu inseamna ca e necesar sa sfatuiesti asa pe toti de pe TPU. In locul tau as verifica ce scrie aici https://www.tpu.ro/utilizatori-suspendati/
Buna remarca!
evreii intrepreteaza diferit verbul,, a insela'''? poate le lumineaza anonimul in ce fel!
Cica nu te baga nimeni in seama! mai tocmai ti-a dat replica
cica poate da 15 raspunsuri pe zi.Da numarul permis, restul le sterge.
Acum 8 ore | anonim3247 a răspuns:
,, Pentru Dullcat5678 - vezi drăguță că pot da 15 răspunsuri pe zi ca user suspendat conform regulamentului.
Nu te mai agita și tu și alții blocați de mine să comentați ce răspund eu că NU vă bagă absolut NIMENI în seamă.''
Ar fi mai intelept ca,, draguta'' sa i te adresezi nevestei. Poti da maxim 5 raspunsuri pe zi, nu un numar nelimitat din care sa stergi si sa lasi doar 5. Daca asa faceai si in cariera de avocat, e clar de ce ai sustinut in nerepetate randuri pe aici ca nevasta castiga mult mai bine decat tine.
In locul tau as reevalua ce ai sustinut, din moment ce tu puneai intrebari si tot tu iti raspundeai singur de vreo 3-5 ori, deoarece nimeni nu se inghesuia sa iti scrie.Considerand ca tu esti nimeni si totusi ne bagi in seama pe mine si pe multi altii, ultima ta afirmatie e falsa.
Da dovada ca esti adult trecut in viata, in loc sa ii inveti numai prostii pe unii.Cauta in dictionar cuvintele moral, etica.
Mi se întoarce stomacul pe dos și când citesc de astea dapo sa ma impac și dacă aș fi trecut vreodată prin asta pentru mine relația respectiva valora 0 și nici amintirile frumoase nu ar mai fi contat, te despărți, nu inseli
Fatamunților - ești foarte deșteaptă - așa PERMITE regulamentul în 24 de ore ca user suspendat
- 5 răspunsuri să rămână în 24 de ore
- 10 răspunsuri să le șterg în 24 de ore și rămân cu numele - Anonim.
Deci - e bine și suspendat dacă ști cum să APLICI regulamentul site TPU.
Asta fac avocații - caută cum să ocolească legile - asta am căutat și eu cum să fac să dau 15 răspunsuri pe zi în baza REGULAMENTULUI site TPU.
Evident ca nu, cine face asta este doar fraier/ fraiera, un om care îți trădează o data încrederea o sa o facă mereu, când iubești nu ai nevoie de cât de persoana cu care formezi o relație.
Nu. Omul care a înșelat o dată o să o repede. Înseamnă că nu e matur emoțional și nu e sigur ce vrea de la viață. Pe degeaba își face relații fiindcă o să ajungă să însele din nou și din nou până când o să fie sigur de ceea ce vrea și o sa știe să rezolve in alt mod problemele sau o să o facă toată viața fiindcă asta e stofa lui. N-ai cum să mai fi cu o persoană care a trecut prin patul altcuiva fiindcă gândul ăsta o să te urmărească pe toată perioada relației. Înșelatul nu e o greșeală, e o alegere. Odată ce a ales să te însele s-a pus pe primul loc, dorința sau nevoile ei/lui au fist mai importante decât ale tale. Când iubești te gândești dacă ii faci rău persoanei iubite prin acțiunile tale și si mai apoi te gândești la tine, nu iei decizii pripite. Baftă!
Salut,eu cred ca nu,iti pierzi viata pe o persoana care te inseala și nu te iubește cu adevărat,în timp ce adevarata iubire e în alta parte, chiar de ești fata sau baiat eu cred ca trebuie sa știi ca cealaltă persoana trebuie sa aibă respect fata de tine,ambii trebuie,da nu batjocura, asa ca eu cred ca dacă te inseala inseamna ca își bate joc, și chiar nu merita sa iti pierzi timpul, nervii, si poate chiar și lacrimile pe asa ceva, sper sa i-ai decizia corecta.