DAAA! Asa am patit si eu. Am fost impreuna cu un baiat 1 an. Nici nu pot sa zic cat de mult am tinut la el, toata lumea a incercat sa ne desparta in repetate randuri cu diverse minciuni etc. Nimeni nu a fost de acord cu relatia, nici mama nici tata, pana si la scoala aveam probleme. Pur si simplu daca stateam de vorba si ne vedea cineva ( diriginta, fosta invatatoare etc) o suna pe mama si o chema la scoala. Mentionez ca toata lumea stia ca suntem impreuna si la scoala doar vorbeam, nu ne tineam de mana ne pupam sau altceva. Pur si simplu vorbeam. In decursul acestui an au fost si momente frumoase dar si momente mai putin frumoase ( cel mai mult ). El ma insela, umbla cu altele vorbea cu mine cand si cum avea chef. Aproape ca nici nu ma baga in seama, ba chiar s-a intamplat sa ma injure odata iar dupa ne-am despartit... au mai fost si multe alte faze fff urate din partea lui pe care nu are rost sa le insirui aici. Eu m-am purtat mereu frumos cu el, adica mereu ii vorbeam frumos cu el, nu ii ieseam din cuvant etc. Acum dupa un an am realizat ca nu a trebuia sa ma zbat atat, nu trebuia sa pun atata suflet in aceasta relatie pentru ca intotdeauna este nevoie de 2, nu trebuia sa fac din el universul meu, nu trebuia sa las sa isi bata joc de mine in ultimul hal si in repetate randuri etc. Acum pot sa zic ca pe cat de mult am tinut la el pe atat il urasc! Datorita comportamentului si atitudinii lui pe care a avut-o fata de mine
"Am vazut in oameni/Ce nu vroiam sa vad vreodata/Dragostea si ura cum lovesc ambele deodata"
Nu.Pentru ca atunci inseamna ca nu e dragoste ci doar ceva de genul "ne placem". Din "ne placem" se poate sa ajungem sa ne uram, dar din ne iubim nu se poate. Iubirea adevarata nu se poate transforma in ura decat daca e o joaca relatia respectiva.Bafta!
Raspunsul meu este : Depinde.
Sincer pot sa zic ca am trecut prin ceva de genul, am fost cu un baiat 7 luni, vreme in care el imi vorbea frumos, dar mereu se imbata, ne certam. Dar pe la spate ma injura.Se dadea la altele, s`a dus cu unii sa o **** pe una.Era un ...baiat de "Cartier".
Am avut multe probleme. Dupa ce ne-am despartit[el a vrut.si chiar daca nu-mi zicea tot o faceam], m`am combinat cu un amic de`al lui[actualul]. nu era amic bun, doar "salut" si atat, brusc a inceput sa bage strambe de mine fara sa stiu, si pe mine ma implora sa ne impacam.
mi-a facut multe, acum nu-l mai suport. Poate nu am procedat corect cu asa zisul "amic", dar nu sunt prima care o face, sincer m-a facut mult mai fericita, se comporta altfel cu mine.si chiar daca ne certam si din astea, tot sunt mai fericita langa el decat am fost langa celalalt.
Se poate atunci cand tu dai totul iar celalalt iti raneste sufletul, te inseala, te minte!
Nu. Pentru ca atunci cand ai o relatie cu cineva, inseamna ca iubesti persoana respectiva! Deci... nu o poti ura! E imposibil! Am trecut printr. o despartire, si nu ne.am urat! Nu ne.am vorbit aproape 2 ani, dar dupa 2 ani e de ajuns doar sa va intalniti la un suc si toata dragostea se reaprinde! eu asa am patit si nici nu s. a pus vorba sa ne uram! Deci... nu poate exista!
Poti sa ajungi si la ura daca vreunu din parteneri face o greseala mare de tot.
Sunt de acord cu cei ce au zis Da eu am iubit din tot sufletul iar acum dupa ce am fost trdata pot spune ca urasc din toata fiinta mea
Da, foarte usor! cand respectul dispare si nu mai poti indura tot dispretul pe care ti l arata cealalta persoana atunci intervine ura.
Depinde. Se poate pentru ca, dupa o despartire, unul din parteneri isi vede de viata iar altul sufera si cu timpul, cel care a suferit pur si simplu ii poarrta ura. Dar e posibil sa ramana prieteni, aminci, sa mai comunice. Depinde de persoane si capacitatea lor de a intelege ca nu mai exista aceea iubire intre ei.
Am patit asta. si sincer nici eu nu stiu cum se ajunge la asta, dar in principiu e despartirrea de vina, apoi gelozia cand cineva se combina cu altcineva, iar celalalt e singur. cred ca asta am patit eu. si ...in plus.rar gasesti un baiat care dupa ce nu mai e cu tine, sa ramaneti preiteni.
DeeDee_4511 întreabă:
LoveKiddie întreabă: