| LittleDreamer a întrebat:

Credeti ca unui baiat ii pot placea doua fete?
Celui de care imi place mie ii place de mine si de inca o fata(asa mi-a spus un prieten de-al lui). De mine ii place de mai multa vreme(2 ani, asa se vedea din comportament si din spusele prietenilor lui, desi el nu recunostea), cea de-a doua fata este mai,, recenta", dar el merge cu acelasi autobus cu care merge ea ca sa o vada cred, dar nici eu nu pot sa spun ca ii sunt indiferenta.
Ce sa fac? Mi-e frica sa nu o placa doar pe eastraight face
Mi-e groaza sa vorbesc cu el si sa ii spun ce simt pentru el deoarece nu vreau sa ma ia la misto, sa nu ii mai placa de mine sau sa profite de mine ca m-am dus eu la el(+ are un prieten care inventeaza tot felul), dar nu cred ca m-a putut uita asa de repede avand in vedere de cat timp cred ca ii place de mine pentru ca nici nu i-am facut nimic rau.
Mersi!happy

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Bineinteles ca-i pot placea doua fete, chiar mai multe.Important e cu care va ramane.Tu, fii draguta si dulce, ca sa pari mereu cea mai buna si poate ai noroc!

| mytzzy_8364 a răspuns:

De putut poate dar o sa fie greu pentru voi pentru ca cum ar fi va inserala pentru aman2happyfunda:X

| Levy_9207 a răspuns:

Omule de putut... dupa parerea mea se poate dar este mai dificil daca te pui amandoua de odata. Bafta.