Daca esti pregatita din toate punctele de vedere, fizic, mental si psihic iti poti incepe viata sexuala.Varsta este potrivita iar daca ai si un iubit care merita acest "premiu" atunci nu mai are rost sa-ti pui intrebari sau sa-ti faci probleme.
Varsta potrivita este cand iti spune ceasul biologic. Varsta nu este ceva important in acesta ecuatie.
Se spune ca ar trebui sa faci sex la 18 ani când esti majora, esti dezvoltata psihic si fizic, poate asa o fi, însă eu nu prea cred.
Oricum in zilele de azi deja copii de 10-12 ani fac sex
Daca tu crezi ca esti pregătită, îl iubesti, fa-o
Având în vedere și întrebarea anterioară, aș zice că mai degrabă nu. Nu, în sensul de acceptare a contactului sexual cu penetrare. Dar pentru a te putea pregăti, așa cum ziceam și ieri, ați putea să faceți petting. Din punctul meu de vedere, un lucru e clar: dacă erai pregătită, nu îți puneai (și nu ne puneai nici nouă) întrebările astea. O făceai și gata!
Cred ca varsta potrivita la care cineva sa isi inceapa viata sexuala e atunci cand se simte pregatit fizic si psihic. Nu sunt de acord cu inceperea la varsta sub 15 ani, nu cred ca isi dau seama, dar mai tarziu vor regreta.
andreea_4134 întreabă:
RayKzor51 întreabă: