Sincer după părerea mea sunt la fel de atrăgători ca orice alt bărbat care nu e virgin ca doar nu are scris pe frunte ca e virgin sa știm noi femeile ca e sau nu virgin
Nu toate fetele isi doresc un virgin.
Unele fete adora virginii prin prisma faptului ca sunt neindemanatici, inocenti si fac sex intr-un mod mai special cu prima fata din viata lor.
Dar alte fete nu au rabdare cu baietii virgini si isi doresc barbati mai experimentati in pat care stiu sa puna mana pe ele.
Aici depinde si de aspectul fizic al oricarui baiat, un baiat virgin si foarte frumos e jucaria ideala a oricarei fete.
Eu nu vad ce fata aprecieaza un catelus virgin, esti sociabil de fel?
Chiar daca sunt foarte putine e imposibil sa nu existe fete care sa nu aprecieze un virgin.
Nu toti virginii sunt catelusi, exista si virgini indrazneti.
Nu,dar orice barbat isi doreste o virgina si fetele virgine sunt foarte atragatoare in randul barbatilor...baietilor...
Fetele nu gandesc in felul asta, ele doresc sa fie atrase, incantate, cucerite, virginitatea nu joaca nici un rol.Sau aproape.
In plus, la tine aceasta virginitate a devenit factor psihologic negativ, stiai nu?
Nu este adevărat. Nu contează dacă ești virgin sau nu, chestia e sa o faci bine
Pot fi atragatori, ca poate ala n-a gasit pana atunci ceva sa-i placa, asa ca s-a dus la dame de companie decat sa se incurce cu una.
Si cand da de una care-i place, e okey.
Orice face isi doreste un barbat sa arate bine in primul rand, apoi vin celelalte, nu conteaza ca e virgin sau nu.
Adevărul este că într-un fel îl înțeleg ca femeie sa fi virgină e o chestie care simbolizează puritatea la bărbați e altfel pentru ei e o rușine sa ajungă la o anumită vârstă fără sa aibă contact sexual de vina e societatea în care trăim pentru ca punem prea mult preț pe ceea ce spun oamenii despre noi e efectul de turma dacă X sare în fântână trebuie și Y sa facă la fel ca să fie cool dacă cumva Y nu vrea sa sara sau nu poate toată lumea îl arată cu degetul ca na nu a vrut să fie ca restul turmei! Hai să-ți dau un exemplu urma cu câțiva ani un actor a mărturisit ca e virgin și oamenii în loc sa ignore acest aspect au ales să-l umilească nu a mai contat ca în urma cu câteva zile îl admirau pentru ei a devenit un fel de persoană fara valoare doar din simplu fapt ca a zis ca e virgin au ales să-l judece fără sa știe dacă a vorbit serios sau doar a glumit. Cat despre Ray eu sunt obișnuită cu el nu m-am supărat ca mi-a votat răspunsul ca fiind nefolositor și eronat cred că trece printr-o perioada mai grea de aceea e asa supărat!
Stai liniștit ca nu mori virgin și în plus dacă tu nu zici nimănui ca ești virgin o fată nu are de unde ști ca ești sau nu!
E foarte urat din partea ta sa vii cu mesaje descurajante in fata unui om.Esti ca acel profesor care nu stoe sa aprecieze un copil cu potential.
Fetele și femeile vor bărbați la care le intră transpirația în ochi când fac sex cu ele.
Trebuie să învățați cum se face sex când curge apa pe voi de la transpirație.
Omule am spus că nu e drama că e virgin la 20 de ani, am spus că de la 30 in sus ar fi de rahat, poate omul e timid, antisocial, 20 de ani e o vârstă mică, la 30 te maturizezi, virginitatea la bărbați nu este mândrie dar nu este o rușine la 20 de ani, tu cmf?
Ipocrizie maxima, ce nu face omul din interes, pentru a arata imaginea lor de îngerași care văd doar sufletul așa răspund, sunt superficial ))))) virginitatea e o mândrie ))))))
Nici măcar ele nu cred ceea ce afirma,eu de multi ani nici numai bag in seama ce spun ele,ele mint non stop,vrăjeală cu sufletul nu contează,am făcut și un studiu aici,toate mai jignit și apoi am aflat că erau târfe mari,chiar ele au afirmat că sunt târfe și îți înșelau iubiți cu uni mai frumoși )))) sau aia cu banii contează că merge în mormânt fara nimic,eu le numesc amăgiri,iluzii,credințe eronate congitive, contează frumusețea,banii,a fii slab, a fii sănătos fizic și mintal, care fata nu îți dorește un bar boy care sa o satisfacă sexual la maxim, un tip fara frica, care emana masculinitate, nu fetițe masculine
Femeile vor sex mult și tot ele găsesc și soluția cum să facă sex așa fără să știe nimeni.
Femeile inteligente sunt mult mai deștepte decât bărbații cu care vor ele să facă sex cu ei.
Mințim în aceeași măsură ca și voi bărbați! Ce drăguț femeile considera bărbați mincinoși și vice-versa dacă crezi ca am mințit asta e nu am de gând sa te contrazic dar doar analizează cu calm tot ce am scris eu și ai să-ți dai seama ca am dreptate! Ce vina au muierile ca voi sunteți virgini dacă voi nici măcar nu încercați sa schimbați lucrul acesta și ce e asa grav ca ești virgin e cumva sfârșitu llumii!? Da într-adevăr suntem scorpi afurisite uneori da nici voi nu sunteți sfinți
Gaby212 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: