| rena4 a întrebat:

Credeti ca vorba "ochii care nu se vad se uita" este adevarata?

Răspuns Câştigător
| inna a răspuns:

Nu se uita. Daca iubesti sau ai iubit o persoana foarte mult nu ai cum sa o uiti indiferent cat ai incerca.

Daca nu e vorba de o relatie de iubire ci de o simpla prietenie ai putea sa o uiti pe persoana respectiva cu trecerea anilor.

18 răspunsuri:
Shin
| Shin a răspuns:

DA! Chiar daca la inceput nu pare, relatia este intr-o continua evolutie. La un moment dat se va ajunge intr-un punct, unde o vizita la minim 2 saptamani nu o sa fie de ajuns si de acolo va incepe sfarsitul. Am auzit si de cazuri fericite, exista exceptii, dar procentul lor este foarte scazut.
Numai bine, S h i n

| fabiola a răspuns:

Crezi ca un foc neintretinut, arde continuu?

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Si da si nu! Depinde de calitatea si vechimea relatiei, si de personalitatea celor implicati, de ceea ce vor in viitor, etc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu intotdeauna.Si ei nu m-am vazut cu o prietena de anul trecut din noiembrie, si nu ne-am uitat.Comunicam prin telefon, prin internet.

cami
| cami a răspuns:

Nu, nu este adevarata!
fiindca, la un moment dat se vor intalni...si-si vor declara dragostea pe care au acumulat-o in suflet, pe timpul cand nu s-au vazut.

Răspuns utilizator avertizat
| rina a răspuns:

Eu cred ca da... relatia se raceste treptat, ajungind la un moment in care nici unul din parteneri nu au ce isi mai spuna.

| Diav0la a răspuns:

Ochii care nu se vad, se uita. e adevarat, dar la fel de adevarat este si ca focul naste foc happy

| Elena0210 a răspuns:

Nu mereu. Dar e destul de greu sa ramana focul iubirii aprins dupa ce nu tiai vazut jumatatea mult timp.

| elena a răspuns:

Ochii care nu se vad se uita... dupa atii.

| hanry a răspuns:

Eu nu stiu.

| catthshshshs a răspuns:

Nu cred in aceasta zicala...depinde si de timpul in care cele doua persoane nu s-au vazut insa.Cine nu iubeste, uita...cine iubeste, nu va uita niciodatawinking

| diavolitza a răspuns:

100% pentru cei care nu cred in zicala nu spune ca e vb despre iubire si este spusa la modul general daca nu se vad adica deloc se uita. trebuia sa fie zicala ochii care nu se mai vad se uita. Voi nu ati uita ochii nu persoana ci ochii privirea acesteia daca nu at mai vedeao... mult mult timp poate deloc

| kiska a răspuns:

Parerea mea e ca de obicei...este valabila aceasta,, vorba,,
dar nu in toate kazurile... dacaa este o iubire adavarata... poti trece si peste asta... timpul demonstreaza kit de mult te iubeste persoana resektiva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da..

| raidu2004 a răspuns:

Depinde de relatia care ai avut-o cu persoana acea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu-i iubesti da...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu is de parere ca e adevarat! Foarte adevarat, spun asta din propria experienta!happy

Întrebări similare