| MaDuTzA_9669 a întrebat:

Credeti cumva ca daca o faci cu prietenul tau desi ne iubim mult se poate schimba cumva? ma refer la comportament tot

9 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu ar trebui sa se schimbe mai deloc! Sti de ce? Pentru ca daca isi doreste doar sexul o sa-si ia talpasita sau o sa inceapa cu fitele pentru ca te crede legata de el prin acel act.

Deci nu ar trebui sa fie nicio schimbare, caci daca apare, inseamna ca partea asta din relatia voastra e mai importanta decat tot!

| baru a răspuns:

Salut. Da intr-adevar. Totul se schimba. Cea ce este mai rau, este ca totul se va schimba in rau, nu in bine. Ai o cale, urmeaz-o. In acest fel, vei vedea care este karma ta. Pa

| andreea_9470 a răspuns:

Prin "ne iubim" inteleg ca te iubeste si el pe tine. din moment ce te iubeste nu cred ca isi schimba comportamentul fata de tine. sau poate te va iubi mai multtonguewinking

| DevilLife a răspuns:

Da se schimba! pentru ca intr-un fel isi atinge scopul*(ca asta cam e scopul lor)o sa isi arate felul sau adevarat de a fi...pentru ca pana sa te duca in pat e foarte tandru, atent si iubitor dar dupa aceea consistenta acestor aspecte se cam sterg...

| soare a răspuns:

Daca e nesimtit da daca nu e nuh o sa fie si mai bine

| ancutsa13 a răspuns:

Daca partenerii se iubesc sexul nu va schimba relatia, poate doar in bine. Veti putea vorbi despre mai multe lucruri fara jena, veti fi mai apropiati. Daca fata e virgina si baiatul o iubeste cu adevarat, de obicei acesta ii arata un mai mare respect, fiind mandru ca este primul din viata fetei. Dar sunt si cazuri in care partenerii se dovedesc a nu fi compatibili pe acest plan...

| Dydy_7659 a răspuns:

Mai eu cred ca da, acum depinde cat de mult conteaza pentru voi asta. Si mai ales ce intelegi u prin schimbare sau la ce schimbari te astepti sa se intample?

| BurnAlex a răspuns:

Daca "va iubiti mult" se schimba in bine! acum depinde si de varsta voastra, daca sunteti mai micuti, nu cred ca se va schimba in bine ci din contra, isi va atinge scopul! Acum tu stii cel mai bine ce e de facut, dar trebuie sa pui multe in balanta, multe pe care le stii doar tu!

| romulla a răspuns:

Iubirea are un pret, sexul, cind nu mai e sex nu mai e iubire, depinde de la pers la pers. imi pare rau ca te dezamagesc. e realitatea din ziua de
azi