Ce destinat mai? daca iubesti pe cineva incearca sa faci tot posibilul sa o tii langa tine
Nu cred in lucruri de genul asta, poate ne este predestinat sa fim cu mai multe persoane...
Nu cred în destin, destinul și-l face omul cu mâna lui. Dacă eu mi-am propus ca acea persoană să fie a mea, aș ține să fie și să rămână, aș face orice e posibil pentru asta.
Nu cred in destin, intotdeauna am crezut ca destinul ni-l facem singuri. Este posibil sa realizati ca v-ati despartit dintr-o prostie sa va impacati si sa va iubiti pana la adanci batranete, dar nu te imbata cu apa calda, nu a fost destinul. Eu m-am iubit cu o fata 5 ani, dupa ce m-am despartit de ea (iubind foarte mult acea persoana), am tot sperat timp de 3 ani ca intr-o zi vom fi iar impreuna, si nu m-am putut atinge de nimeni. Acum cred ca am pierdut 3 ani din viata deci treci peste sfatul meu, cat mai repede.
Nu neparat, dupa despartire lucrurie ar putea lua o alta intorsatura, sa considerati ca e mai bine fara acea perosana si sa nu o mai vrei inapoi in viata ta, chiar daca ai avut un moment cand credeai ca e suta la suta jumatatea ta...
Da,daca e sa fie asa va fi si cred asta cu tot sufletul meu pentru ca mi s-a intamplat oarecum ceva de genul asta...
Cunosc un baiat extraordinar cu un caracter cu adevarat special, ne cunoastem de 2 ani si s'au intamplat multe lucruri care ne'au tot despartit, au fost luni intregi in care nu am vorbit si intr'un final tot impreuna ajungeam.
Da si eu m-am gandit de multe ori ca persoana cu carre eram, e jumatetea mea pentru totdeauna, dar nu e asa, persoana care e menita sa fie cu tine, va fi indiferent daca e o persoana cuu care ai mai fost sau o persoana pe care inca nici nu o cunosti
Daca iti este destinata, cu siguranta! Poate acum nu era momentul pentru voi, nu erati pregatiti pentru o relatie mai serioasa. Uite exemplul Aneimaria Prodan, a fost cu Reghe in tinerete, s-au despartit, dar acum sunt din nou impreuna, desi amandoi au fost casatoriti cu alte persoane.
Da,cred ca daca va despartiti oricum ramine ceva miraculos intre voi, daca sunteti destinati unul pentru altul atunci veti ramine o persoana deosebita pentru cealalta.
FloriiHoran întreabă:
andra4u întreabă: