| eliade a întrebat:

Credeti in casatoria [numai] din dragoste?

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, cred. Casatoria din dragoste este solida, se bazeaza pe incredere si respect reciproc, devotament etc... Eu si sotul meu suntem impreuna de 35 de ani si nu am regretat nici o clipa pasul facut, am realizat multe lucruri impreuna, dar cea mai mare realizare a noastra sunt cei 5 copiii pe care ii avem.

19 răspunsuri:
| inna a răspuns:

Sincer nu cred...

E o vorba "Cand foamea intra pe usa, dragostea iese pe geam".
In viata trebuie sa incerci sa gasesti echilibrul.
Daca ai dragostea si nu ai bani e rau, daca ai bani si nu ai dragoste iar este rau...Echilibruwinking

mlm
| mlm a răspuns:

Da cred in asa ceva, eu si sotul meu asa ne-am casatorit din dragoste, apoi totul ce am facut am intemeiat impreuna, sintem si acum multumiti de ceea ce vedem ca am realizat si ne iubim la fel ca la inceput.

| SweetCandy a răspuns:

Da, cred...happy

| micky a răspuns:

De ce nu? :d

nony
| nony a răspuns:

Este singura casatorie pe care o consider adevarata si reala. din punctul meu de vedere.
Restul sunt imitatii de casatorii bazate pe altceva si nu pe dragoste.

| Brigitta a răspuns:

Da. Cred in dragoste si in casatorie. Dragoste la bine si la rauhappy Pentru ca de 7 ani traiesc o poveste de dragostebig grin Si am trecut prin bune si rele si nu ne-am schimbat unul fata de celalalt niciodata.
Cred ca mlm si constantaproca stiu despre ce vorbesc:X

| silvio a răspuns:

Atunci cand te casatoresti se fac niste juraminte de (si din) dragoste, nu se schimba carti de credit.
parerea mea este ca e singura casatorie care poate rezista.

| fabiola a răspuns:

Cred in mine, restul e hazard!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca exista asa ceva.

| Delia a răspuns:

O casatorie reusita si durabila se poate baza doar pe dragoste.Altfel nu rezista, doar te chinui.

| AllenTJ a răspuns:

Pai casatoria pentru ce se face? Nu se face cand 2 oameni sunt indragostiti, sau acum in secolul tehnologiei se face pentru bani?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa este a mea.ne-am construit dragostea si baza materiala si familia impreuna si tinem la ea la fel de mult. cine nu crede nu va sti niciodata ce e fericirea adevarata.va da doar daca primeste si va primi doar daca va da.pacat de sufletele lor. nu vor fi fericite nicicand.mereu vor avea indoieli. FEREASCA DUMNEZEU, sa duci o viata fada lipsita de continut dar plina de sec.

| conflict a răspuns:

Onomatopeic... ce ne-am face fara dragoste?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragostea are cea mai mare pondere intr-o casnicie sau ar trebui sa aiba dar mai sunt si alte lucruri ca respectul, increderea dar si caracterul persoanei respective. Pentru a putea trece peste greutatile vietii iti trebuie un om care sa fie alaturi de tine la bine si la greu, sa stie sa te ajute cand ai nevoie si sa te avertizeze atunci cand iei decizii pripite

| M.J. a răspuns:

Da

| nu conteaza_8511 a răspuns:

Daca nu-i din dragoste, de ce se mai numeste casatorie? Daca e din altceva, e interes, nu casatorietongue

| eu_3271 a răspuns:

Nu cred in altfel de casatorie decat din dragoste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cite o data nu

| nu conteaza_8511 a răspuns:

Da' desteapta mai esti, @candy!

Întrebări similare