Bună.
Există un destin în dragoste.
Pe mama am pierdut-o acum aproape trei ani de zile, iar tata de focul ei s-a îmbolnăvit foarte grav și l-am pierdut pe 17 august. Nu a putut accepta despărțirea de sufletul pereche.
Fără ea, lumea lui s-a năruit. Pentru el era viața iar pentru mine aerul ce îl respiram.
Și eu m-am îmbolnăvit de toate aceste evenimente dar și altele care au apărut în ultimii trei ani. Este extrem de grea despărțirea de persoana/persoanele dragă/dragi care a/au fost alături de tine atât la bine cât și la rău.
Pa, pa.
Tâmpenii siropoase.Trebuie să fii nebun,idiot sau îndrăgostit să crezi asta. Dacă întâlneşti persoana pe care să o iubeşti şi să te iubească necondiţionat,să te vadă doar pe tine,să trăiască prin tine şi pentru tine, atunci poţi spune că da, există.Dar până atunci, ceea ce auzi sunt doar teorii nefondate, vorbe lipsite de sens şi importanţă.
Cred ca atunci cand doi oameni se iubesc si se zice ca sunt facuti unul pentru celalat, pot trece peste obstacolele
Sincer asa ceva o sa vezi doar in povestile pe care le citesti u sau filmele romantice pe care le urmaresti... asa ceva nu exista, dar in schimb exista saptamana oarba atunci cand nu mai ti cont de ceea ce faci si iei direct o decizie... si decizia aia o sa te afecteze toata viata cat o sa traiasc si ea si tu
Destin, un cuvant mare dar atat de inutil.
Destinul nu exista, tot ce creezi e cu mana ta...
Multi se intreaba dc au salarii mici si tot felul de chesti din astea, ocolesc adevarul, ce se intampla e facut de tine pentru ca n-ai invatat cand trebuia )
2 oameni nu au cum sa fie facuti unul pentru celalt, oameni se indragostesc, se iubesc, obstacole mereu vor apararea crede-ma, dar nu trebuie spus ca vin din cauza destinului, e un fel de superstitie care nu exista
Imi pare rau sa te dezamagesc, dar crezi in ceva inexistent, eu nu cred imi place sa-mi asum vina daca fac ceva nu sa arunc repede pe destin, sunt m-ai realist.Dar tu faci cum vrei, oricum e alegerea ta crezi sau nu in destin
Da, este o legenda frumoasa pe tema asta care se leaga de babiloni, se spune ca demult oamenii erau facuti din 2 parti, erau lipiti sa zic asa, nu aveau ceafa, aveau doua fete, una era de femeie si una de barbat. Intr-o zi, ei au realizat ca puterea suprema vine de sus, din cer si au inceput sa construiasca turnul babel. Zeii au realizat ca acesti oameni sunt foarte puternici, aproape la fel de puternici ca ei si daca ajung in ceruri o sa ii mistuiasca, asa ca i-au despartit. Asa am ajuns noi sa ne cautam jumatatile pentru a deveni ce eram odata, pentru a fi intregi, impliniti si puternici. Da, este cineva acolo perfect pentru tine, dar depinde de tine daca poti sa il gasesti...
Intre oameni trebuie sa existe o potrivire dar daca se iubesc vor trece peste obstacole. In general persoanele din vaita fiecaruia au legatura si cu destinu acestora dar nu neaparat ca sunt facuti unul pentru celalalt. Sper ca te-am ajutat...
RRSecularHumanist întreabă: