A face dragoste inseamna actiunea de sex (nu exista actiunea de dragoste) cu o persoana la care tii foarte mult. Asta inseamna ca iti pasa de cum se simte celalalt si te gandesti inainte de toate la cum sa ii produci lui placere.
Vere,cand o sa te saturi s-o pleznesti aiurea, o sa dai si de dragoste.
Pana atunci, da-i zor cu intrebarile, diferenta n-o intelegi din raspunsurile pe net!
Dragoste o faci din placere si pentru ca-ti iubesti partenerul si sex faci doar din placere.
A face dragoste si a face sex e acelasi lucru...doar ca dragoste faci cu persoana iubita, iar sex cu o persoana pe care nu o iubesti de examplu un prieten mai mult este este pentru placere sau bani...asta este diferenza. Funda?
Cand se face pe bani se numeste prostitutie. Poate nu stiai.
Esti mare senior cu peste 1200 de raspunsuri date din spatele calculatorului si atunci cand este vorba despre tine nu stii care este diferenta dintre felul unu si doi de mancare. Sexul ar trebui sa-l faca numai animalele iar oamenii sa faca numai dragoste, dar traim era sexului.
Eu cred in diferenta asta. A face sex este mai mult sportiv, cu kamasutra in minte, fara multe mangaieri, cu pozitii si introduceri de diverse ( chestii interzise in 20 de state americane + Canada ), la sfarsit fumezi o tigare si fugi.
A face dragoste... nu are ce cauta egoismul, vezi ce vrea, cum vrea, ce accepta si ce nu, multe mangaieri, ceva vorbe tandre si promisiuni desarte .
Este a nu stiu cata oara cand vad intrebare de genul asta.
Exista doar diferente din punct de vedere emotional. Atat!
Sexul cu o persoana pe care o iubesti te implineste si fizic si sufleteste.
Sexul cu o persoana oarecare te implineste doar fizic.
Fiecare dintre noi, cred eu, la un moment sau altul le-am practicat pe amandoua.
Da! Este o diferenta! Desi nu am practicat nici unul din aceste lucruri, a face "dragoste" implica mai multe chestii,gen preludiu,penetrare,etc, si normal ca se face la timp.
Sexul mi se pare o chestie naspa. Adica, teoretic vorbind. fara preludiu, si doar asa pe sec, e naspa. Funda?
Ne e nico diferenta! "a face dragoste" e un mod mai decent pentru a apune "a faca sex" deci e acelasi lucru
missalenfrod întreabă:
ToniBoai întreabă:
Atze întreabă:
linarkfts întreabă: