Cred in dragoste, in orice fel de dragoste.
Nu cred in forta iubirii... daca cineva s-a plictisit de tine, are gandurile in alte parti, iubirea ta oricat ar fi ea de imensa il lasa rece, trece pe langa el, chiar il enerveaza, nu crezi?
Da cred in ambeleForta iubiri adevarate castiga mereu. Dar numai daca cele 2 persoane se iubesc si se respecta reciproc
Cred in dragoste, desi m-a dezamagit mereu, forta iubiri nu castiga decat rar...
Cred in dragoste , desi m-a dezamagit mereu , forta iubiri nu castiga decat rar ...
Cred in dragoste, dar in forta iubirii nu prea pentru ca viata noastra se aseamana cu telenovelele si nici acolo nu se termina mereu cu bine...
Da cred.
Pai forta iubiri ar castiga mereu dar daca nu este cea adevarata poti sa iti iei adio ca va castiga pentru ca aceea pers care nu o mai iubeste pe cealalta ii va da papucii pur si sigur pentru ca nu il mai place.
Deci prin urmare...
Forta iubirii nu este intotdeauna castigatoare!
Da, sigur. exista dragoste pur si simplu trebuie sa stii cum si ce sa faci...in dragoste nimeni nu-i ma presus ca altul.ambii sunt la un nivel.tot timpu trebuie sa crezi... speranta moare ultima