| nehirerdogan a întrebat:

Credeti in dragoste? credeti ca forta iubiri castiga mereu?

10 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Cred in dragoste, in orice fel de dragoste.
Nu cred in forta iubirii... daca cineva s-a plictisit de tine, are gandurile in alte parti, iubirea ta oricat ar fi ea de imensa il lasa rece, trece pe langa el, chiar il enerveaza, nu crezi?

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Da cred in ambelehappyForta iubiri adevarate castiga mereu. Dar numai daca cele 2 persoane se iubesc si se respecta reciproc happy

| Silvia a răspuns:

As vrea eu...

| Encore a răspuns:

Cred in dragoste, desi m-a dezamagit mereu, forta iubiri nu castiga decat rar...

| Encore a răspuns:

Cred in dragoste , desi m-a dezamagit mereu , forta iubiri nu castiga decat rar ...

| M.J. a răspuns:

Cum binele invinge intotdeauna raul, si iubirea iese invingatoare

| alexandra_1780 a răspuns:

Cred in dragoste, dar in forta iubirii nu prea pentru ca viata noastra se aseamana cu telenovelele si nici acolo nu se termina mereu cu bine...

| biancabellaa a răspuns:

Da cred.

Pai forta iubiri ar castiga mereu dar daca nu este cea adevarata poti sa iti iei adio ca va castiga pentru ca aceea pers care nu o mai iubeste pe cealalta ii va da papucii pur si sigur pentru ca nu il mai place.

Deci prin urmare...

Forta iubirii nu este intotdeauna castigatoare!

| jkjhcshbbzmb a răspuns:

Eu nu cred

| emy_5418 a răspuns:

Da, sigur. exista dragoste pur si simplu trebuie sa stii cum si ce sa faci...in dragoste nimeni nu-i ma presus ca altul.ambii sunt la un nivel.tot timpu trebuie sa crezi... speranta moare ultima

Întrebări similare