anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti in dragoste? Este diferenta dintre pasiune, manie, obisnuinta si fariseicitate, sunt atat de usor confundate! Dezamagirile in dragoste m-au facut sa nu mai cred in acest sentiment, ba, chiar il percep, ca fiind dezgustator si plin de suferinta, cum poti sa iti recapeti puterile si increderea in acest sentiment ostil, care provoaca lacrimi si o durere incontestabila si inestimabila, care te face sa iti doresti sa nu te mai trezesti pentru a nu mai simti durerea cumplita ce-ti sfarma sufletul...cum mai poti crede in dragoste, dupa ce singurul om, pe care l-ai iubit te-a dezamagit? mersi, anticipat.

5 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Asta e! se intampla de cand lumea!, ieri tie, azi lui X, maine lui Y! Nu exista vaccin antidezamagire! Orice relatie si atasare sentimentala presupune si riscul asta! Nimeni nu poate garanta ca peste un timp...va simti la fel! Nu cumva ai avut asteptari prea mari, si nu l-ai cunoscut de fapt atat de bine pe cat ai crezut?! Oamenii cred, uneori, ca si celalalt "trebuie" sa simta exact la fel! si de aici, multe probleme si suferinte! Revenire usoara si rapida! Fii optimist/a! Viata e complexa, dar si frumoasa! Citeste, asculta muzica ritmata, vesela, mananca ceva bun, incearca sa faci ceva sport...

| Razvan a răspuns:

Poti crede in orice, oricand, oricum.De asta se zice ca traim in democratie.Asa e cu dragostea. Poti sa crezi din nou in puterea ei numai daca te-ai impacat cu trecutul si poti sa il privesti zambindlove struck

| fabiola a răspuns:

Lacrimile, durerea, suferinta nu fac parte din dragoste! Dragostea este pentru doi, cei doi sunt pe aceeasi lungime de unda.Si eu am trecut prin suferinta asta, dupa ce 20 de ani am crezut in dragoste pe viata! Acum cred in dragoste, dar nu in cea eterna.Cicatrizeaza ranile sufletului dar nu -l lasa sa se pietrifice! Iubeste, chiar daca e pentru o zi dar mai bine mananci firmituri decat sa te infometezi!

| vykkusor a răspuns:

Dragostea este unul din cele mai frumoase sentimente, dar si unul din cele mai dureroase.Printr-o asemenea poveste am trecut si eu, dar acum de doua luni mi-am revenit pentru ca intr-adevar am gasit persoana care ma iubeste sincer si care poate sa-mi ofere acel ceva special care nu putea nimeni sa mi-l dea. Iar tie iti spun sa fii puternica si sa stii ca undeva este si jumatatea ta. Poate ca nu va fi nici prima nici ultima dezamagire, dar trebuie sa ai incredere in tine. Dupa ce va trece timpul si o sa fii fericita cu adevarat o sa-ti aduci aminte cum sufereai si nu o sa-ti vina sa crezi.Incearca sa vezi lumea cu alti ochi nu doar cu cei ai suferintei, dar si cu cei ai bucuriei.Fii increzatoare caci lumea nu se sfirseste acum! mult succes.pa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Timpul. timpul fiinta indragostita, este marele vindecator.si uitarea ce ne-a dato bunul Dumnezeu, isi are rolul ei.iertarea tine de tine.si este inaltatoare. dar durerea, o vindeca timpul si uitarea.