Nu cred nici în dragoste la prima vedere, dar nici în dragoste la distanţă.
Aşa zisa "dragoste la prima o vedere" nu o consider decât atracţie fizică. Eu una, pun mai mult accent pe caracter, de aceea nu cred că te poţi îndrăgosti de o persoană doar văzând-o.
Iar în dragoste la distanţă nu cred, pentru că, oricât de multă încredere ar exista, apare gelozia şi să nu uităm de vechea vorbă :,, Ochii care nu se văd, se uită."
O seară plăcută!
In dragoste la prima vedere cred, chiar mi s-a intamplat , dar in dragoste la distanta destul de greu.Cred ca 5 % din acest gen de relatii au rezistat
HF
Am trecut prin amandoua, placut la inceput dar ori se leaga ceva calumea ori esec total. depinde de subiecti
Nu exista dragoste la prima vedere, exista pasiune iar asta nu inseamna "dragoste" in adevaratul sens al cuvantului.
Atunci cand te indragostesti de o persoana, iti place fizicul dar si personalitatea sa, felul sau de a fii, nu ai cum sa te indragostesti daca nu cunosti persoana.
Exista doar atractie fizica "la prima vedere" insa dragoste NU.
Dragoste la distanta, cred ca exista! Te poti indragosti de o cineva si el de tine si sa pastrati legatura la distanta.
Asta a fost tot! Parerea mea pa pa
Da si Da, trebuie doar ca senimentul sa fie reciproc si sa intervina increderea unul fata de altul.
In dragoste la prima vedere nu prea cred. Dintr-o simpla privire nu poti sa iubesti pe cineva, poate doar sa placi persoana respectiva. Dragostea la distanta e destul de grea (presupun), dar nu e exclusa. Parerea mea
Mutubal întreabă: