| nonamexx a întrebat:

Credeti in dragoste la prima vedere? De ce?
Funda pentru cel mai frumos raspuns.

13 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Da, m-am indragostit de doctorul care m-a scos din mama, la maternitate

| fabiola a răspuns:

Sunt o fire pretentioasa, dar mi s-a intamplat de cele mai multe ori, ca un lucru care ma incanta la prima vedere sa imi definitiveze alegerea! Si mi-a fost intotdeauna cea mai buna alegere. Apoi a mers si-n dragoste:ce-mi incanta ochiul si sufletul se ridica la nivelul asteptarilor mele...deci cred!

Răspuns utilizator avertizat
| madyddd a răspuns:

Nu.,nu exista asa ceva...

| Dumnezău a răspuns:

Aceasta dragoste la prima vedere nu este decat o alta flescaiala a unor persoane cu intelect indoielnic,ce cred ca dragostea e totul pe lumea asta,si mai cred in povestile ce le ascultau la culcarica. Dragostea pura abia de mai exista in timpurile noastre,iar dragoste la prima vedere este un termen cu totul si cu totul gresit.

Ia uite ce relatie de sinonimitate vomeaza mintea mea luminata:

dragoste la prima vedere = vrei sa il/o fu-ti pana il/o ia dracu

Si nimic mai mult,dragii mei Padawani. Unii termeni sunt pusi cu totul gresit, cand ar putea fi inlocuiti cu unele expresii mult mai logice, care s-ar si potrivi mai bine.

| papusika97 a răspuns:

Da cred deoarece e ceva pe moment e ca un miros inima ta simte cand baiatul/fata respectiva e potrivita pentru el/ea si fiecare om are un stil aparte dc uh nu ai crede fiindca sa speri si sa crezi in dragoste e un lucru foarte frumos si viata tiar fi mai frumoasa daca ai spera mai mult si ai crede in dragoste sper ca te-am ajutatbig grin

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu

| Paulla a răspuns:

Nu există aşa ceva, e doar atracţie fizică.

| breakbad a răspuns:

Atractie la prima vedere da, ca degeaba te atrage una si are fite pe stomacu gol si creie yok.

| Ally73 a răspuns:

Da cred.dc u nu crezi? la mine asa a fost.cand m-am uitat la el a inceput sa imi bata inima ca naiba. dupa cate stiu si la el a fost la fel

| BogdăneI a răspuns:

Dragostea la prima vedere mi se pare cea mai frumoasa...cand stai si te gandesti ore in sir la el/ea. incerci din rasputeri sa dai cumva de persoana aceea.cand adormi cu ea in gand si te trezesti la fel chiar daca nu sti ce fel de persoana e, buna sau rea, esti innebunit/a dupa ea

| FeliciaS a răspuns:

Da, eu de exemplu cred in dragostea la prima vedere, am trecut deja prin asta si vreau sa spun ca cind il vezi pentru prima data; parca lumea din jur n-ar mai exista si ai fi doar tu si el; ima parca ar iesi din piept, batind atit de tare; incepi sa intelegi ca el e singurul de care ai nevoie, nimeni altul nu i se aliaza; chiar daca inca nu stii daca ai vreo sansa cu el, incerci din rasputeri sa-i atragi atentia; intr-un moment dat el te opserva si iti zimbeste, ca si cum zicind prin acel zimbet ca esti speciala; apoi poate chiar si va reintilniti din intimplare si; mai departe depinde de tine happy

| Nicolas170 a răspuns:

Da, chiar cred dragostea la prima vedere este cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat! Deci vorbeam cu o fata pe tuenti acest site este un site numai de spanioli. eu sunt in Spania ea era din alt sat la 60km departare si o aveam demult timp in tuenti dar chiar nu vb cu ea am vazut de cateva ori pozele cu ea era chiar f frumoasa fata si intr-o seara m-a bagat in seama, am vorbit cu ea chestii acolo si era o discoteca la 75km departare de satul meu o discoteca romaneasca care veneau foarte multe persoane din alt sat si mergeam des acolo si am intrebat`o daca merge la discoteca si mi-a spus ca da am ramas sa beau un suc cu ea sa mai vb sa dansam si alte chestii, deci cand am intrat in discoteca si am vazut-o direct la ea m-am dus si mi-a dat o imbratisare puternica, inima imi batea foarte tare si era foarte frumos imbracata :X! am dansat ce am dansat cu ea si intr-un momendat a plecat afara si tot intrebam priietenele ei unde e? unde e? si o prietena de-a ei mi-a spus " Da ce Nicolas iti place de Andreea?" si eram putin rusinos si am spus ca da imi place! Am mai dansat eu putin acolo cu prietenii si s-a intors cand s-a intors m-am dus direct la ea si am sarutat`o si nu sa tras inapoi am iesit cu ea afara am vorbit si i-a mi-a spus ca-i place de mine si alte chestii! si am ramas cu ea. si de atunci faceam cu randul ea venea la mine o sambata in sat eu ma duceam o sambata la ea in sat! Acest lucru a fost ce`l mai frumos lucru care mi s-a intamplat vreodata! :X chiar cred in dragoste la prima vedere! happy

Întrebări similare