| GlontulAreMereuDreptate a întrebat:

Credeti in dragoste la prima vedere? Mie mi s-a intamplat love struck insa m`am indragostit de cine nu trebuia crying... ce sa fac sa il pot uita? Il plac mult il iubesc insa el are prietena si o iubeste mi-a zis ca tot merge pe la ea si asa broken heart crying ajutor plz...

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să nu mai lași sentimentele să te stăpânească, este ceva trecător.
Pa, pa.

| Mangustă a răspuns:

In general "dragostea" la prima vedere a ca si cum te-ai indragostii pe net. Nu e nimic sigur, te poate minti cu usurinta pentru ca tu il crezi Fat-Frumos fara nici un cusur. Mai bine ai renunta la el, da greu, dar nu are rost sa te bagi ca musca-n lapte intre ei doi. Nici tie nu ti-ar convenii sa ti se faca asa ceva asa ca mai bine lasa-l in pace. Puteti sa pastrati o relatie de prietenie ca intre...amici, insa cu cine alege sa-si petreaca viata nu cred ca poti influenta tu in vreun fel si ti-o repet: Nici NU ar trebui sa faci asta!

| PufarinaUcigasa a răspuns:

Eu nu cred in dragoste la prima vederewinking! Phaii ca sa il uiti iesi pe afara cu prieteni,fa cumparaturi, ask muz [dar nu mel triste], poti sa faci orice ca sa iti ocupe timpul si sa nu te mai gandesti la el! Si daca are prietena ce daca? crezi ca e ultimul baiat de pe pamant.lasa ca o sa gaesti tu un alt baiat care sa te meritewinking! iti spun eu : nu o sa fie usor sa il uiti, dar cu timpul vei reusi :*! pup

| Stepbystep a răspuns:

Dragostea la prima vedere este ca la aparate. Ai noroc, ai casit pe care trebuia. N-ai noroc te paraseste/profita de tine si numa te superi si te enervezi.

| etzy a răspuns:

Incearca sa sa te gandesti la alceva.
Si mie mi s-a intamplat.dar am mers inainte si eram cu mintea pozitiva.Si stiam ca o sa imi gasesc alta fata.nu-i capat de lume

| etzy a răspuns:

Incearca sa sa te gandesti la alceva.
Si mie mi s-a intamplat.dar am mers inainte si eram cu mintea pozitiva.Si stiam ca o sa imi gasesc alta fata.nu-i capat de lume

| pepe86 a răspuns:

Nu te mai gandi la el... ocupatii timpul cu ceva ca, sa poti uita.