Da eu cred ca exista dragoste la prima vedere.
In legatura cu durata relatiei depinde foarte mult de parteneri. Poti sa te indragostesti de un suflet nepereche.
Eu cred in dragoste la prima vedere, da` n-am patit-o si nu, nu stiu cat dureaza. Poate dura o viata, dar poate dura doar o zi. Depinde de parteneri...
Dragoste la prima vedere? Nu exista asa ceva. Poate atractie din punct de vedere fizic. Dragostea se cladeste in timp. Ea are nevoie de rabdare si atentie.Este ca o floare ce necesita timp si afectiune pentru a inflori armonios... cel putin asta e parerea mea
Buna, sincer nu stiu ce sa zic, dar tinand cont de faptul ca m-am indragostit de un baiat la prima vedere si aceea dragoste a durat 3 ani si inca il mai iubesc desi nu mai sunt cu el, il iubesc enorm, am fost cu el un an si ne-am despartit, eu inca tin mult la el, si nu stiu cand il voi uita... cred ca dragostea la prima vedere poate dura pana la moarte, depinde de parteneri...
Eu zic ca exsista de ce nu... poate vezi fata visurilor tale s-au baiatul in fata ta! ce faci?
La prima vedere consider ca este acea atractie intre doua persoane... dragostea fata de cineva e un sentiment ce se intensifica in timp.In ceea ce priveste durata.depinde de cei doi, cat de mult se plac, se inteleg.cat isi doresc sa dureze, totul merge intr-o singura directie dar depinzand de 2 persoane.
Da...cred in dragoste la prima vedere mi s-a mai intamplat de multe ori iar sansele ca relatia sa reziste in timp depinde de parteneri
Eu as numi-o atractie fizica, si sanse sunt chiar mari sa reziste, fata de alte relatii... pentru ca la prima impresie asta te atrage la persoana respectiva... eu cred ca lucru asta ii important, dupa vine si restul(sentimente, incredere, prietenie, etc.)...
Poate atractie la prima vedere, de dragoste/iubire nici nu se pune problema...