Da cred :X. din pacate
Eu pot sa zic ca m-am indragostit la prima vedere, insa tipul nu era chiar ...in fn
Important e ca inainte sa cunosti persoana foarte bine. Si cel mai bine e sa nu iti faci iluzii de la inceput. Lasa totul sa decurga de la sine.
Da cred. adica e ceva ce se intampla de la sine e ceva spontan un fel de magie... totusi cred ca mai mult e o atractie nu chiar dragoste... nu te pripi la alegeri ca poti face greseli destul de mari aparentele inseala.lasate puratta de val sa nu prea mult adica tine totusi ochii deschisi
Eu nu cred pentru ca eu daca vad o fata superba pentru alti poate pentru mine este naspa. Eu caut o fata dupa cum arata ( bine si dupa asta dar nu dau multa importanta ) mai mult sa ma inteleg cu ea si comportamentul. Daca vine ( sry de ce zic ) la mine Gina Pistol sau orice femeie din tara si din lume si imi zice "vreau sa fii iubitul meu " ii zic nu pentru sentimente dar daca este bogata ii zic da dar nu stau mult cu ea ( am banii chiar destui ). Dar mai sunt unele fete care atunci cand le vad lesin dupa ele chiar daca alti zic ca sunt naspa.
FrumoasaTa întreabă:
Lauraaxx întreabă: