| Jameson a întrebat:

Credeti in dragoste la prima vedere? Vi s-a intamplat? Cum?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

La inceput pot sa plac dar sa iubesc dupa un timp cand stiu ce idei are in cap si daca ma merita.

7 răspunsuri:
| whoocares a răspuns:

Daa. e cel mai frumos sentiment. cand vezi pe acel cineva si simti cum incep fluturasii sa.si faca de cap prin stomacul tauhee hee love struck :X

| Georgi2011 a răspuns:

Da mi se intampla mereu, vad pur si simplu un baiat pe strada si ma indragostesc da cat de repede ma indragostesc asa de repede si trece!

| FallenDemon a răspuns (pentru Georgi2011):

Dap mi s-a intamplat pfoai cat m-am chinuit sa o mai vad si sa vorbesc cu ea big grin acum ea e iubita mea suntem impreuna si ne iubim foarte mult daca vrei iti povestesc pe mess ca-i mult de scris laughing da add la netherdrake_alex Sarbatori frumoase happy

| Georgi2011 a răspuns (pentru FallenDemon):

Bn mai vb pe mess!

| Lady2012 a răspuns:

Eu cred happy Si chiar mi s-a intamplat sad Si nu ma bucur deloc de asta.

| love27butterflys a răspuns:

Da, cred, insa dragostea la prima vedere nu este decat gasirea persoanei perfecte pe care o indragesti din prima, dar cu care rareori se intampla in realitate sa fi pentru totdeauna. Daca toti ne-am privi mai inai, fara sa cunoastem nimic despre cine suntem ar fi perfect, dar uneori se intampla ca dragostea ta sa nu fie cine te astepti sau vrei sa fie.

| blaackbutterfly a răspuns:

Nu. Nici nu mi s-a întâmplat şi nici nu cred. Sunt de părere că ai nevoie de timp ca să cunoşti o persoană şi să te poţi îndrăgosti de ea. Cred că dragostea "la prima vedere" se poate transforma foarte uşor într-o aventură şi atât.

Întrebări similare