La inceput pot sa plac dar sa iubesc dupa un timp cand stiu ce idei are in cap si daca ma merita.
Daa. e cel mai frumos sentiment. cand vezi pe acel cineva si simti cum incep fluturasii sa.si faca de cap prin stomacul tau :X
Da mi se intampla mereu, vad pur si simplu un baiat pe strada si ma indragostesc da cat de repede ma indragostesc asa de repede si trece!
Dap mi s-a intamplat pfoai cat m-am chinuit sa o mai vad si sa vorbesc cu ea acum ea e iubita mea suntem impreuna si ne iubim foarte mult daca vrei iti povestesc pe mess ca-i mult de scris da add la netherdrake_alex Sarbatori frumoase
Bn mai vb pe mess!
Da, cred, insa dragostea la prima vedere nu este decat gasirea persoanei perfecte pe care o indragesti din prima, dar cu care rareori se intampla in realitate sa fi pentru totdeauna. Daca toti ne-am privi mai inai, fara sa cunoastem nimic despre cine suntem ar fi perfect, dar uneori se intampla ca dragostea ta sa nu fie cine te astepti sau vrei sa fie.
Nu. Nici nu mi s-a întâmplat şi nici nu cred. Sunt de părere că ai nevoie de timp ca să cunoşti o persoană şi să te poţi îndrăgosti de ea. Cred că dragostea "la prima vedere" se poate transforma foarte uşor într-o aventură şi atât.
LadyM_7443 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: